Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Нові старі майстри у Дніпропетровському художньому музеї

20 ГРУДНЯ - 15 ЛЮТОГО

Дніпропетровський художній музей, вул. Шевченка,21

Артем Волокітін / Олексій Колесніков / Микола Коломієць / Володимир Костирко / Павло Маков / Олена Полященко / Ярослав Присяжнюк / Євген Равський / Садан та твори із колекції Дніпропетровського художнього музею

20 грудня стартує спільний проект арт-центру Я Галерея та Дніпропетровського художнього музею.

Нарешті найбільш позачасове явище в українському мистецтві захоплює Дніпропетрівський художній музей. Сучасні митці, які беруть за формальний еталон класичне мистецтво Заходу й академічну школу України, а змістовно працюють із сучасністю, об'єдналися у феномен «Нових старих майстрів». Мистецтвознавець Дональд Каспіт, автор кураторського дослідження New Old Masters, каже: «Нові старі майстри усвідомили, що цінності старих і нових майстрів відрізняються, і при тому цінності старих майстрів можуть сказати більше про потреби мистецтва і людського буття сучасності. Пікассо якось сказав, що усе життя вчився малювати як дитина. Я вважаю, що настав час для нового дорослого мистецтва».

Запрошуємо Вас на відкриття проекту Нові старі майстри, що відбудеться 20 грудня о 16.00 у Дніпропетровському художньому музеї за адресою вул. Шевченка, 21.

Дніпропетрвоський художній музей працює з 10 до 17 щодня, окрім п'ятниці.

Проект проходить за підтримки співзасновника арт-центру Я Галерея в Дніпропетровську Павла Мартинова.

Арт-центр Я Галерея висловлює подяку за участь у підготовці проекту директору Дніпропетровського художнього музею Шапаренко Тетяні Іванівні, реставраторам і всім співробітникам Дніпропетровського художнього музею, співзасновнику арт-центру Я Галерея в Дніпропетровську Павлу Мартинову, Bottega Gallery та Марині Щербенко, Фундації Альянс Франсез, Мистецькій Агенції Арт-Вертеп, 9 і 27 телеканалам за інформаційну підтримку та всім, хто працював над проектом.

 

Про авторів

Дніпропетровський художній музей , Арт-центр Я Галерея , Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 03 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска