Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Показ короткометражного фільму «Червоне намисто» до 80-річчю пам'яті жертв Голодомору в Україні

23 ЛИСТОПАДА 17:00

арт-центр "Квартира" (вул. Червона Площа, 3-1)

Присвячується 80-річчю пам'яті жертв Голодомору в Україні.

Відеостудія «RED Prodaction»та міжнародна організація «Cinema Hall»запрошує вас на прем'єрний показ короткометражного фільму «Червоне намисто»усуботу, 23 листопада 2013 года, о 19:00 у Арт-центр «Квартира» (м. Дніпропетровськ).

У цьому році виповнюється 80 років з часів, які назавжди змінили обличчя України.

Про тітемнічасибуло сказано й написано безлічісторій. Ми пропонуємо вам свою - засновану на реальнихподіях з життяселянськоїсім'ї.

"Червоненамисто" - цепрониклив арозповідь маленькоїдівчинки. Усіж ахіття того часу вона побачила на власн іочі, пережила на власному досвіді.

Доля позбавил амаленьку Тоню не лише дзвінкого сміху, але й шматка хліба. Вона подорослішала, коли їй булодев'ять. Малій довелося не лишез валити на своїплечі хатню роботу, але й навіть піти на невеликий злочин.

Саме тоді вона усвідомила, де проходить межа життя та смерті. Але які б тяжкі випробування не готувала доля, у серці завждимає бути місце для віри та любові

Довідка.
Фільм створено відеостудією«REDcProdaction».
Зйомки відбувалися у с. Рудка Царичанського району. Селянський побут того часу допомогли детально відтворити історичний музей та садиба «Стара хата».
Головну роль дівчинки Тоні грає театральна акторка Маргарита. Вона вже сім років навчається у естрадно-театральній студії та береактивну участь у різних художніх конкурсах та фестивалях. У активі Маргарити – числені призові місця.
Другорядні актори не є професіоналами, вони звичайні жителі с. Рудка.
Презентація проекту відбудеться 23 листопада о 17:00 у Арт-центр "КВАРТИРА" (Дніпропетровск, вул. Червонаплоща, 3-1) 

У плані презентації: театралізований виступ головної героїні фільму, запалення свічки пам`яті, виставочна площа «Українське село 1933 року», показ фільму «Червоне намисто», спілкування з командою, яка працювала над фільмом.
Акредитація для преси: до 23 листопада, 12:00 за телефоном 067-622-08-33

Трейлер фільму

 

Про авторів

Арт-центр Квартира

Додав nady 20 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска