Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Презентація проекту Першої в Україні Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен» в Дніпропетровську

09 КВІТНЯ 18:00

Центральна міська бібліотека, вул. Леніна, 23, т. 050 361 62 82
Вхід вільний!

9 квітня 2014 р. Мистецька аґенція "Арт-Вертеп" запрошує молодих письменників Дніпропетровщини
на презентацію проекту "Першої в Україні Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен»"
за участі організаторів проекту, видатних письменників та поетів сучасної української літератури.

Початок презентації о 18:00 в читальному залі Центральної міської бібліотеки, вул. Леніна, 23.
Вхід вільний!
Довідки: 050 361 62 82 (МА Арт-Вертеп)

Учасники презентації:

  • Тарас Прохасько – письменник, перекладач, журналіст, учасник літературного явища «Станіславський Феномен», ідейний натхненник проекту;
  • Василь Карп'юк - молодий поет, журналіст, співкоординатор проекту

До УВАГИ представників ЗМІ:
Прес-конференція з нагоди презентації проекту "Першої в Україні Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен»" за участі Тараса Прохаська, Василя Карп'юка відбудеться в інформаційній аґенції "ПОСТ-Днепр" о 12:00 (вул. Леніна, 14)

Резиденція "Станіславський феномен" - проект літературної агенції "Discursus"

Резидент, що буде обраний за результатами конкурсу, стане учасником мистецьких експедицій в карпатські села, проведе уїк-енд в столиці сирних коників Брустурах, а також матиме чотири спільні трапези із знаковими письменниками з Івано-Франківська – Юрієм Андруховичем, Тарасом Прохаськом, Степаном Процюком та Іваном Ципердюком.

Увесь місяць, з 1 до 31 травня, резидент мешкатиме в місті Івано-Франківську. Проживання, дорогу та харчування повністю оплачує резиденція.

За підсумками кожного тижня резидент має писати есе розміром 3-5 тисяч знаків, які оперативно публікуватимуться на сайті Літературної агенції "Discursus", в івано-франківській газеті "Галицький кореспондент", на інтернет-порталі "Українська правда. Життя" та інших виданнях. Також ці тексти увійдуть до альманаху резиденції. Разом з тим резидент зобов´язаний періодично спілкуватися з місцевими журналістами для висвітлення подій навколо Резиденції.

Заявки та супровідні матеріали на участь приймаються до 15 квітня включно на електронну скриньку konkurs@fenomen.in.ua 
з позначкою «FENOMEN 2014» в темі листа. Аплікаційна форма доступна до заповнення он-лайн за наступним посиланням:
ЗАЯВКА «СТАНІСЛАВСЬКИЙ ФЕНОМЕН»

В заявці слід вказати короткі біографічні відомості, основні творчі здобутки (книги, публікації тощо), вмотивувати свою участь в Резиденції. Резидента визначатиме оргкомітет у складі Тараса Прохаська, Олега Солов'я, Василя Карп'юка та представника фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».

Заявки на участь у конкурсі розглядатимуть до 25 квітня. Усі аплікаційні форми та умови участі можна подивитися також на сайті літературної агенції.

 

Про авторів

Резиденція для молодих україномовних письменн «Станіславський феномен»

Додав ceny bab 28 березня 2014

Коментарi

09 квітня 2014

В рамках презентації “Станіславського феномену” буде презентована книга “Євромайдан. Хроніка відчуттів”, що вийшла друком у видавництві DISCURSUS!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска