Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Освітній проект «Вуличний Університет. dp» - «Формування громадянського суспільства в Україні»

17-18 ТРАВНЯ 09:30-14:30

сквер імені Леніна, що за Дніпропетровською обласною державною адміністрацією
Вхід вільний

«Вуличний університет» – це освітній проект нового формату «знання плюс, стіни мінус», що має на меті надати безкоштовно корисні знання без обмежень у вигляді стін чи оцінок. Стартував проект у різних містах України: у Львові (2012 рік), Ужгороді (2012 рік), Хмельницькому (2011 рік), Феодосії (2011 рік) за аналогією до подібних ініціатив у всьому світі.

Освітній проект «Вуличний Університет. Дніпропетровськ» дає можливість усім жителям міста незалежно від релігійних поглядів, політичних уподобань, віку, статі, соціального статусу отримати неупереджену кваліфіковану думку провідних фахівців у різноспрямованих галузях сучасної науки. Проходить у форматі вільної зустрічі на свіжому повітрі, відбувається двічі на рік – у травні й вересні, оскільки безпосередньо залежить від погодних умов.

Перша сесія «Вуличного Університету. Дніпропетровськ» стартує 17 травня 2014 року й триватиме протягом двох днів (17-18 травня 2014 року) у сквері імені Леніна, що за Дніпропетровською обласною державною адміністрацією – цей курс лекцій буде присвячено темі «Формування громадянського суспільства в Україні», що висвітлюватиметься провідними фахівцями в галузі гуманітарного знання (політологія, філософія, соціологія, історія, філологія, журналістика).

 

Про авторів

Вуличний Університет

Додав nady 12 травня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска