Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Фестиваль "Сяйво 2014"

12-15 ЧЕРВНЯ 10:00

смт. Кіровське (Обухівка), чарівна галявина на березі Орілі в районі комплексу "Дача горца" (ех. Гніздо глухаря)
400-450 грн.

ХАЙ ТОБІ СЯЙВО! Нехай у це не простий час сяйва наших сердець об'єднаються в одне велике СЯЙВО, яке заповнить світлом, любов'ю, танцем, піснею, ритмом, сміхом весь світ!
 
Опис: деколи досить складно знайти своє коріння і традиційні знання, часом це відбувається інтуїтивно, з натхненням, але завжди є відчуття, що ти повертаєшся додому.
 
Програма фестивалю складається з двох великих блоків. Вдень це майстер-класи та воркшопи від знаменитих майстрів, а ввечері - концерт фолк-груп.
 
Майстер-класи тематично і географічно розділені на наступні галявини:
 

Як не загубитися при такому різноманітті майстрів і тематик? Дуже просто! При реєстрації кожен учасник отримає програму фестивалю, в якій буде написано де і коли проходить той чи інший майстер-клас. І, звичайно, потрібно слухати своє серце - ось найкращий провідник не тільки по фестивалю «Сяйво», але й по життю. 
 
Концертна програма фестивалю «Сяйво»:
• Танці народів світу 
• Духовні практики 
• Етнічні інструменти 
• Барабанное простір 
• Голосові практики 
• Коучинг і психологія 
• Тілесно-оздоровча 
• Хендмейд 
• Театрально-ігрова 
• Жіночі практики 
• Дихальні практики 
• Цілительство 
• Йога 
• Бойові мистецтва
 
Четвер 12 червня (початок о 13:00)
шоу барабанщиків «Дніпро — Драм-Транс»
Барабанний колектив «Барабанза» м. Запоріжжя
 
П'ятниця 13 червня (з 10:00)
Група «Сузір'я волос Вероніки» м. Дніпропетровськ
Група "ВЕРТЕП" м. Дніпропетровськ (о 19:00)
Етнотрипхоп група «Каяма» і «Аяуаска»
 
Субота 14 червня (з 10:00)
Сашко Лірник  м.Київ
Учасник 5-го сезону шоу «Україна має талант» Анатолій Гернаденко з Білої Церкви із сольним проектом The Snow — музика ханга (Pantam SPB)
«Фолькнери» — українська фрі-фолк група з Києва

Окрім майстер-класів та концертів на території фестивалю діють такі творчі простори: 
• ярмарок народних ремесел та хендмейда 
• кухні, кав'ярні, матейні і чайні 
• барабанні джеми і драм-зона, 
• фаєр-шоу 
• театральна і вільна етносцена

Дата проведення фестиваля: 12 - 15 червня 2014 р.

Місце проведення: м. Дніпропетровськ, смт. Кіровське, чарівна галявина на березі ріки Орель. 

Предплата за 4 дня фестиваля:
в червні допочатку фестиваля 400 грн.,
під чася фестиваля 450 грн.
Дітям до 6 років – участь безкоштовно,
дітям з 7 до 14 років та пенсіонерам – 50%

Предплату можна здійснити, поповнивши карту Приватбанка 5168-7423-0474-1675. Обов'язково після поповнення - відправити смс на номер +380503427822 зазначивши: “Оплата за СЯЙВО - сумма, Прізвище Ім'я, місто проживання, телефон” Протягом 2-х днів вам прийде повідомлення з номером реєстрації.

Вартість участі по дням (!оплата на місці!):
12 червня, четвер - 100 грн.;
13 червня, п'ятниця 150 грн.;
14 червня, субота 200 грн.;
відвідування суботнього концерту (після 18:00 - 100 грн.)
15 червня,неділя -100 грн.

Проживання:

1. В наметовому містечку на території фестиваля (организовані туалет, харчування, питна вода, прекрасна енергетика) 

2. На території турбаз недалеко від фестиваля (учасники самі домовляються щодо проживання).

3. В Дніпропетровьску, приїжджати та відїжджати на фестиваль 241 маршруткою або своїм транспортом. 

Харчування: 
на території фестивалю діють знамениті сиронаїдницькі та вегетаріанські кухні, які за приємну ціну нагодують учасників чудовими стравами, смачними і корисними для душі і тіла.

Як дістатися: 
Варіант № 1 - ми організовуємо трансфер з дніпропетровського жд вокзалу. Щоб скористатися цією опцією, учасникам потрібно буде зареєструватися. 
 
Варіант № 2 - міським транспортом. З пл. Островського на 241 маршрутці. Вийти перед мостом через Оріль. Рухатися по покажчиками до фестивалю. 
 
Варіант № 3 - своїм транспортом. Дивись карту і координати GPS. Перед мостом через Оріль, з'їхати на грунтову дорогу, і рухатися за вказівниками до фестивалю.

Контакти:
+38-050-342-78-22 (Стас)
+38-096-810-96-53 (Роман)

Концертна програма

Четвер 12 червня
шоу барабанщиків «Дніпро — Драм-Транс»

Барабанний коллектив «Барабанза» м. Запоріжжя


П'ятниця 13 червня
Група «Сузір'я волос Вероніки» м. Дніпропетровськ

ВЕРТЕП
Гуррт мандрівних Дяків

Заснований у 2001 році у м. Дніпропертровськ, також відомий як Гуррт Мандрівних Дяків «Вертеп». З сольними та фестивальними виступами гурт проїхав більшість концертних та фестивальних майданчиків України, гастролював у Польші. Дискографія гурту налічує 5 офіційних альбомів, окремі композиції можна почути на музичних збірках. З 2007 року гурт грає в стилі етно-ф’южн, додаючи елелементи джазу, арт-року та багатьох інших музичних стилів що цілісно можна окреслити як world-music.

Поетично, крім авторських та народних текстів , «Вертеп» виконує пісні на слова сучасних українських поетів (С.Жадан, Ю.Покальчук, М.Савки та ін.), що відкарбувалось в альбомі «Віршоспіви» (2009).

Дискографія:
«АльбомQнет» (2001), «Підпілля» (2003), «Бучалчин гандж» (2004), «Віршоспіви» (2009), «Співаник» (2010), «Зельоно» (2011):http://vertep.artvertep.com/authors/vertep/goods

Опис
Природній та органічний синтез танцювальних українських та балканських мелодій, музична лірика сходу і заходу, латиноамериканські та афро-азійські ритми, джазові стандарти та різновиди рок-музики в контексті європейського шансону, американської естради та слов’янського фольку разом з фірмовим вертепівським багатоголоссям і традиційними інструментами – це безпрограшна комбінація! Справжній world-music з українськими мотивами — яскраво, смачно і драйвово!

Гурт «Вертеп» універсально поєднує різні музичні програми, що можуть бути доречні для різноманітних концертних майданчиків. В залежності від формату події, концертна програма формується під етно, джаз та рок напрямки. Різнопланові програми гурту актуальні як для клубів, так і для великих open-air, державних, народних чи приватних свят, так і для літературних фестивалів або показів мод (додайте від себе:)).

Етнотрипхоп група «Каяма» і «Аяуаска»
Трансовий електроний трипхоп проект, з етнічними інструментами

Субота 14 червня
Сашко Лірник  м.Київ

lirnyk_web

Сашко Лірник (Олександр Власюк) – найвідоміший казкар України – народився 24 січня 1963 року в Умані. П’ятнадцять років прожив у Росії, в Мурманську, де створив українське земляцтво. Нині мешкає у Києві. Є автором трьох власних дисків – «Казки лірника Сашка», «Дорослим і дітям» та «Химерні оповіді». Володіє усіма можливими і неможливими музичними інструментами, як то колісна ліра, дримба, варган, «жаби», пугач, бубон, барабан, шабля, кокосовий горіх, копита, кобза, бандура, народна скрипка, звичайна скрипка, гітара.
В 2009 році Указом Президента України Олександру Власюку присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України».

Учасник 5-го сезону шоу «Україна має талант» Анатолій Гернаденко з Білої Церкви із сольним проектом The Snow — музика ханга( Pantam SPB)
Космічні мелодії «ханга spb» зачарують, розбурхують, гіпнотизують, занурюють у стан медитації і розслаблення. 
Музика наповнює світлом і очищає ... Вперше Анатолій побачив і почув ханг на записах Давида Сварупа з Італії, який зараз є, напевно, найвідомішим музикантом, що грає на цьому інструменті. «Я закохався в звук ханга з перших нот і відразу захотів на ньому грати» - говорить засновник проекту The Snow

«Фо?лькнери» — українська фрі-фольк гурт з Києва, що поєднує у своїй діяльності музичну, етнографічну, туристичну та кінематографічну складові.http://www.folknery.com/

 

 

 

 

Про авторів

Етнокультурний фестиваль "Сяйво" , , Етно група Аяуяска , Гурт Фолькнери , Гурт мандрівних дяків Вертеп

Додав ceny bab 04 червня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска