Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Фестиваль "ГЕРОЯМ СЛАВА! Трійця для військових"

31 ТРАВНЯ 17:00

Літній театр (парк ім. Л.Глоби)
Вхід вільний!

31 травня 2015 р. в Дніпропетровську відбудеться фестиваль "ГЕРОЯМ СЛАВА! Трійця для військових", започаткований однойменним благодійним фондом та мистецькою аґенцією "Арт-Вертеп" в рамках концертного туру "ГЕРОЯМ СЛАВА!".
Гурт ВЕРТЕП та Євген Назарук заспівають патріотичних пісень для військових Дніпропетровщини. На фестивалі будуть розігруватись солодкі та смачні призи від тм "Героям Слава!" та диски гурту Вертеп "Мамай. Гайдамацькі пісні"
Початок о 17:00.
Місце проведення фестивалю: літній театр ім. Л.Глоби
Вхід вільний!

Запрошуються мешканці та гості міста Дніпропетровськ, а також волонтерські організації на фестиваль "ГЕОЯМ СЛАВА!: Трійця для військових"!

Волонтерська організація «Героям слава!» та Гурт ВЕРТЕП розпочали концертний тур на підтримку українських Воїнів.
Метою концертного туру «Героям Слава!» є підтримка міцного фізичного здоров’я та бойового патріотичного духу українських воїнів. В рамках проекту заплановано забезпечити військові частини та добровольчі батальйони нашої армії духовно-ідеологічною зброєю - героїчними піснями гурту ВЕРТЕП та корисними й поживними продуктами харчування ТМ «Героям Слава!».

Розпочався проект з концерту в аеропорту славного міста Дніпра, справжнього форпосту нашої країни. Разом з гуртом Вертеп героїчних пісень заспівали воїни-десантники і народні військові, наприклад «Вертеп: Путін ла-ла-ла»
(відео: www.youtube.com/watch…).

(Фотозвіт туру див. тут)

Далі вирушили на схід країни, де так необхідна хлопцям підтримка - Краматорськ, Дружківка, відвідали хлопців з ДУК ПС. Всі отримали смачні й корисні продукти від тм Героям Слава! та поповнили свій дух бойовими піснями гурту ВЕРТЕП.

Платівки новоспеченого альбому гурту Вертеп «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні» разом з продукцією ТМ «Героям Слава!» передані командирам присутніх батальйонів.
У відгук на такі не занадто складні, але дуже важливі для українських воїнів справи проекту «Героям Слава!», одразу було отримано подяки від хлопців з передової:

Антон Грищенко:
«Друзья, спешу поделиться радостью: нам сюда передали свежий альбом гурту мандрівних діяків, моей любимой группы ВЕРТЕП - такой диск офигенный! Слушаем его для поднятия настроения! Вобщем, вояки українські рекомендують: 
www.facebook.com/VertepGurt
Обов'язково до прослуховування!!!»

Або й такі відгуки: "Довольная 20ка, передает привет! "Синенький" пошел на ура!!!"("Синенький" – це харчовий гель "Дозор" від наших партнерів - ТМ Healthyclopedia)

В травні цього року було започатковано патріотичний фестиваль «KOZAKFEST» з нагоди перемоги об`єднаних військ українських козаків гетьмана Богдана Хмельницького і кримськотатарської кінноти Тугай-бея над військами Речі Посполитої у Визвольній війні 1648-1654 років. Фестиваль ініційований полком ДНІПРО-1, і найактивніші учасники отримували продукцію тм "Героям Слава!", а саме горіхово-шоколадну пасту "ДНІПРО-1" 
Свій до свого по своє!

Завершує перший концертний тур великий фестиваль "ГЕРОЯМ СЛАВА!" в Дніпрі на Трійцю 31.05.2015р.

У фестивалі участь прийматимуть музичні гурти Дніпропетровщини, зокрема гурт ВЕРТЕП з гайдамацькими піснями та Євген Назарук з патріотичними степовими блюзами.

Долучатися до спільного патріотично-волонтерського проекту концертного туру «Героям Слава!» на підтримку Української Армії та українських громад на Донбасі та Півдні-Сході країни запрошуються друзі, партнери та колеги!

ПРО волонтерську організацію «ГЕРОЯМ СЛАВА!»:

Волонтерська організація «ГЕРОЯМ СЛАВА!» представляє продукцію ТМ «Героям Слава!», що об’єднує різних вітчизняних та виготовляє поживні та корисні для здоров’я воїнів продукти харчування.

Сторінки:
Героям Слава ТМ
* httpa//www.xn--80aaffk5amprd6n.xn--j1amh/:::www.славагероям.укр
* Сторінка YouTube: ТМ Героям Слава!

ПРО гурт ВЕРТЕП:

Дніпропетровський гурт ВЕРТЕП був створений у 2001 році. На початку весни 2015 року гурт видав свій сьомий офіційний альбом «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні». Презентації альбому героїчних пісень відбуваються як в будинках культури так і в військових частинах ЗСУ та Добровольчих батальйонах.

Сторінки гурту Вертеп в соціальних мережах:
facebook.com/VertepGurt
artvertep.com/vertep
Прослухати альбом «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні»
Купити альбом «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні»

В рамках концертного туру "ГЕРОЯМ СЛАВА!" працює музична польова пошта і музична підтримка - НАДСИЛАЄМО НОВИЙ АЛЬБОМ ГУРТУ ВЕРТЕП "Мамай. Гайдамацькі пісні" - у військові частини ЗСУ та Добровольчі батальйони, волонтерські та громадські організації на Донбасі, що проводять освітньо-ідеологічну роботу з молоддю!

Долучитися до підтримки бойового духу українських воїнів може кожен! Купуючи диск гурту ВЕРТЕП «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні», ви робите вклад в розвиток гурту та підвищуєте рівень духовності й патріотизму, як ідеологічної зброї України!

 

 

Про авторів

Концертний тур Героям Слава!

Додав ceny bab 30 травня 2015

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска