Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ТОК Твій краз пре (2004 р.) 10,73 Mb
ТОК Империя (2010 р.) 4,02 Mb
ТОК Show Me (2008 p.) 5.17 Mb
ТОК Знал не знал 3.28 Mb
ТОК Шейла 3.26 Mb
ТОК 2 х 100 2.00 Mb

Дніпро / Фестиваль справжнього року «ТяжМаш»

31 ТРАВНЯ 19:00

м. Дніпропетровськ, концерт-холл «Тайм Аут», вул. Панікахи, 61
50, 75, 100 грн.

Для справжніх шанувальників сильного року!

Зустрічайте:

  • «Черный Обелиск» (м. Москва)
  • «ТОК» (м. Дніпропетровськ)
  • «Mechanical Poet» (м. Москва)
  • «Red Wolf» (м. Дніпропетровськ)

«Черный Обелиск»

Московську рок-групу «Черный Обелиск» організував 1 серпня 1986 року бас-гітарист Анатолій Крупнов.

Перший концерт групи відбувся 23 вересня 1986 року. Після цього виступу «Черный Обелиск» відзначили у московській Рок-лабораторії. Колектив було зараховано під прапори цієї організації, що дозволило йому постійно брати участь у всіх збірних «металевих» концертах.

У 2006 році «Черный Обелиск» , якому виповнилося 20 років, знову в дорозі і випустив експериментальну роботу, що знаменує собою нову епоху в розвитку групи. «Зелений альбом» один з найцікавіших і неоднозначних релізів 2006 року, що органічно сполучає в собі новаторські елементи і класичні музичні традиції «Черного Обелиска» !

Склад групи:

  • Дмитро Борісенков – вокал, гітара
  • Володимир Єрмаков – барабани
  • Михайло Светлов – гітара
  • Данило Захаренков – бас

«ТОК»

Стиль музики: мелодійний Hard’n’ heavy, Nu-Metall з елементами електронної музики.

Мова виконання пісень: російська, українська, англійська.

У першому складі група «ТОК» була заснована 1986 року.

Групою написано близько 60 композицій. Було записано 5 альбомів, з них 3 за часів СРСР на магнітних плівках в андеграундних умовах.

На студії Комора в м. Київ було записано і надалі випущено альбом «Screaming Together» (1994 р.), а також записано і підготовлено до випуску альбом «Girl! Show Your Nature» (1996 р.), але, зважаючи на деякі не залежні від музикантів обставини, альбом не вийшов на CD носіях.

У 2002 році до групи приєднався Стас Ляшенко (клавішні). У новому складі музичний напрям групи дещо змінився.

Згодом гурт записав і випустив російськомовний альбом «Буду первым» у 2005 р., який також вийшов у Росії на «Містерії звуку» в березні 2006 р. До альбому бонусом включений відеокліп на пісню «Західний вітер».

На даний момент «ТОК» готується до запису нового альбому. Запис планується закінчити літом 2008 р.

Де виступали (найцікавіші заходи):

  • фестиваль «Рок-Київ» за участі групи «Metallica»;
  • «Пам'яті І. Ганькевіча» м. Одеса;
  • мотозліт (байкшоу) «Гоблін Шоу» м. Одеса 2004-2007 г.г.; (Треба сказати, що в Одесі група дає біля 2-3-х концертів щорічно. Більше, ніж у рідному Дніпропетровську).
  • концерти в Дніпропетровську, в Києві, в Москві за участі груп «Чорный обелиск», «Катарсис» та ін. 2005-2008 г.г.;
  • фестиваль «Серце Року» за участі груп «DVS» і «Борщ».
  • Виступ на «Ukrainian Rock Awards» (м. Київ) в якості номінантів (1-е місце в номінації «Найкращий хард- рок гурт”)
  • Фестиваль «Фортеця» (Білгород Дністровський) 2006-2007 г.г.

«Mechanical Poet»

«Mechanical Poet» (м. Москва) — група, що грає у власному, неповторному стилі, який характеризується небанальними оркестровими і електронними аранжуваннями, прогресивними партіями барабанів і казковою атмосферою. До 2005 року група записала два альбоми – «Woodland Prattlers» і «Handmade Essence» з вокалістом Максимом Самосватом — (вокал power-metal команди «Епідемія»). «Mechanical Poet» виділяються різноманітністю музики і концептуальністю альбомів, барвистим оформленням компакт-дисків і фантастичними текстами пісень. Група «Mechanical Poet» була утворена весною 2002 року Лексом Плотниковим і Томом Токмаковим. У червні 2002 року група записала свій перший демонстраційний запис «Trace Of The Dead Leaf». Пізніше до групи приєднався Макс Самосват. У оновленому складі в квітні 2003 року «Mechanical Poet» записали міні-альбом «Handmade Essence». Через деякий час колектив укладає контракт з компанією Aural Music. Наприкінці вересня 2004 року «Mechanical Poet» завершили запис альбому «Woodland Prattlers». У 2005 році група розпадається через розбіжності між музикантами. У 2006 році відбувається реюніон зі зміною складу. Залишає групу і Максим Самосват - вже осінню 2006 року. Новим вокалістом «Mechanical Poet» став Джері Ленін (экс-Четыре Таракана, Lady’s Man). З ним група записала альбом «Creepy Tales for Freaky Children». Вперше з'явилися треки (хоч і бонусні) російською мовою.

У 2006 році на басу почав грати Серж Хлебникофф, але після запису альбому і декількох концертів він вирішив покинути групу і в листопаді 2007 на його місце був запрошений Нік Симонофф з групи «Анж».

Група почала концертну діяльність з весни 2006 року.

Нинішній склад группы:

  • Lex Plotnikoff - Гітара (а так само написання музики і текстів, надання сэмплов,аранжировка, продюссирование і оформлення дисків, One Man Army, одним словом)
  • Vladimir Ermakoff - Барабани

«Red Wolf»

«Red Wolf» - справжня група-ветеран, стільки не живуть. Але ж живуть! У цих хлопців є своя маленька, але дієва формула: в період творчого ступору, коли інші під час репетицій вони кидають одне в одного гітари, мікрофони, флейти і туби, «червоні вовки» сідають і вигадують нову назву, відразу перетворюючись на початківців і повну сил групу. У Дніпропетровську вони вже виступали як PRO, «ВОВКИ», PROREZY, ДОРОЖНІ ЗНАКИ, ще раніше-PROPHECY, а зараз їх абревіатура стала взагалі епатажною - RW. Чи то натяк на реакцію Вассермана, чи на компакт-диск. Хоча, коли музиканти одягають футболки з емблемою місцевого хокейного клубу, до якого лідер групи має безпосереднє відношення, відразу все стає ясно.

Колектив робить музику професійно і із смаком, фронтмен Денис Хейфец - вокаліст яскравий і енергійний, а пісні виконуються російською, англійською, іспанською, французькою мовами. Не гребують RW і кавер-версіями на відомі хіти. Але, на жаль, чи то їх творчість в Україні сьогодні неактуальна, чи не дуже цікава широкій публіці. Хоча музиканти від цього не страждають і чекають своєї години. В крайньому випадку завжди можна змінити назву - наприклад, на I-POD.

Склад:

  • Денис Хейфец - вокал
  • Вячеслав Никулкин - гітара
  • Євгеній Дорошенко - бас
  • Андрій Гарбуз - ударні

 

Про авторів

ТОК , PRO (Prorezy)

Додав Art-Vertep позавчора о 17:41

Коментарi

15 травня 2008

Шановне панство, а в чтому різниця в цінах, мене цікавить ціна на данспол.

Art-Vertep
15 травня 2008

УВАГА!!! З 15 травня квитки у продажу.
50 грн. танцпол, 75 грн. столики на 1 поверсі, 100 грн. столики на 2 поверсі.
Запитуйте у "Білокнижнику", вул. Червона площа, 3.
Довідки за тел. 33 55 82

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска