Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Міжнародний онлайн-фестиваль короткометражного кіно та анімації «Дивофільм»

23-28 ЛИСТОПАДА 18:00

ДК (вул. Гопнер, 4а, 2й поверх Сoffee-Room)
Кількість місць обмежена! Квитки - в Білокнижнику! Вартість квитка - 50 грн.

Мистецька агенція Арт-Вертеп та Творчий портал Anti-gorod.com представляють.

23-28 листопада

Міжнародний онлайн-фестиваль короткометражного кіно та анімації «Дивофільм».

Ставши помітною подією у кіносвіті України, всеукраїнський кінофестиваль «Дивофільм» виходить на міжнародний рівень. Не зважаючи на тяжку економічну ситуацію в країні, що сильно ускладнила пошук коштів на проведення фестивалю, організатори знайшли шлях подарувати шанувальникам короткометражного кіно кілька годин приємних кіноновинок й довести, що мистецтво на вимірюється виключно грошами, мистецтво — для глядача.

Першим в Україні, «Дивофільм» проведе фестиваль в мережі Інтернет. Участь у фестивалі беруть роботи в напрямках короткометражного кіно, анімації та відеокліпи з України, Росії, Чехії, Франції та Грузії. Усього — більше 30 робіт.

Наш кінозал — вже не 500 місць, наразі наш кінозал — у кожній оселі. Використовуючи досягнення сьогодення, ми дивимось у майбутнє. Сотні глядачів з України, Канади, Чехії, Росії, Грузії, Франції й Канади протягом 5 днів продивляться програму фестивалю й оберуть кращих. Своє слово скаже й журі, до складу якого будуть входити відомі кінематографісти України. Заключний етап фестивалю, на якому будуть оголошені переможці, відбудеться у Дніпропетровську, в одному з кінотеатрів-партнерів фестивалю.

Загальний план проведення виглядає таким чином:

- 5 днів, з 23 по 27 листопада на сайті фестивалю (http://anti-gorod.com) будуть демонструватись конкурсні роботи. Глядачі зможуть проголосувати за кращий фільм. Рівно опівночі 28 листопада голосування закінчиться й роботи будуть прибрано з доступу.

- паралельно з цим, програму фестивалю перегляне компетентне журі.

- 28 листопада відбудеться святкове закриття фестивалю, на котрому будуть оголошені переможці. Також у цей вечір відбудеться ексклюзивний показ повнометражної картини чеського режисера Петра Зеленки "Пригоди звичайного божевілля".

«Дивофільм» — дива завжди поряд.

 

Про авторів

Фестиваль Дивофільм ,

Додав Art-Vertep 10 листопада 2009

Коментарi

15 листопада 2009

Так, скільки коштуватимуть квитки на фінал фестивалю в ДК???

Art-Vertep
17 листопада 2009

50 гривень, приходьте за квитками!

18 листопада 2009

фест проходить виключно в дніпропетровську?

Art-Vertep
19 листопада 2009

Фестиваль проходитиме он-лайн, а святкове закриття відбудеться в Дніпропетровську 28 листопада

26 листопада 2009

Вітаю. Декілька стрічечок особливо припали до душі, як от "Більше трьох" (якщо не помиляюся), про дівчину з чарівною крейдою; також "З вікнами на південь" про хлопця "... мені подобається... мені не подобається...", світло-бешкетна робота. Дякую!

Apassionata
27 листопада 2009

"З вікнами на південь" - це наглий плагіат на короткометражку Жана Жене. Перейдіть за посиланням і все зрозумієте. http://www.youtube.com/watch?v=FkXZrm3xGq4

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска