Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Виставка сліпої художниці Ольги Дурневої "Закрий очі і дивись" (живопис і ляльки)

14-21 ЧЕРВНЯ 12:00-16:00

Арт-центр Квартира (вул. Червона Площа, 3/1)
Вхід на відкриття: 30 грн. Вхід на виставку - вільний!

14 червня о 18.00 арт-центр "Квартира" запрошує вас на відкриття виставки сліпої художниці Ольги Дурневої "Закрий очі і дивись" (живопис і ляльки), після якої відбудеться концерт її друзів із групи NN (Жовті Води). Подібний захід, в якому об'єднаються виставка, концерт та спеціальне подання для глядачів, в арт-центрі "Квартира" проводиться вперше. Ми запрошуємо всіх прийти і підтримати Ольгу та її друзів. Музика без слів, картини і ляльки на дотик. Спробуйте хоча б на один вечір відчути життя з закритими очима, так як це робить Ольга.

 

Відеосюжет про Ольгу "Закрий очі і дивись":

Хочемо відзначити, що музиканти з групи NN вже давно виношували ідею зіграти спеціальну програму, присвячену відкриттю персональної виставки талановитої художниці і, в першу чергу, своєї подруги. Перед концертом глядачів чекає спеціальний перформанс, який дозволить подивитися на світ і події незвичним способом. У чому його суть, ви дізнаєтеся вже на концерті.

Весь гонорар, отриманий від продажу квитків на концерт, група NN передасть на підтримку Ользі та її творчості.

Після офіційного відкриття квитки можна буде придбати на вході в арт-центр "Квартира" за символічною ціною 30 грн.

На відкриття виставки - вхід вільний.

Про Ольгу Дурневу:

Втративши зір, 29-річна Ольга Дурнєва продовжує займатися мистецтвом.
"Образ тієї чи іншої ляльки народжується у мене в уяві, - розповідає художниця. - Втілювати ідею в реальність мені допомагає команда однодумців, яка створилася два з половиною роки тому. Хтось шиє, хтось робить аксесуари, взуття, деякі операції я роблю самостійно. А головне - виступаю в ролі такого собі режисера або модельєра: говорю, яким повинен бути колір, розмір, образ, тощо."

Про групу NN:

"Ми не бачимо музику, ми граємо наосліп ...", - Говорять музиканти NN.
Група "NN" пропонує дві відповіді на питання про те, як розшифрувати дві загадкові літери її назви.
Перша з яких суха, але досить однозначна - NN (лат. Nomen Nescio) - не має імені, імені не знає.
Друга - більш плутана, але натомість щира. Слова - скупі і неоднозначні, вони обмежують думки, задають рамки сприйняття і залишають після себе слід, іноді досить несподіваний і небажаний. Музика ж - мистецтво, що проникає прямо в серце, це - гола емоція без імені, без слів, що не вимагає обмежень і табу, а тому навіть найвигадливіша назва групи, може кидати тінь на сприйняття її творчості. Пошук сенсу в назві відволікає від сприйняття музичного продукту.

 

Про авторів

Ольга Дурнева ,

Додав ceny bab 10 червня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска