Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Виставка «Закарпатська рапсодія» закарпатського художника-аматора Георгія Бобаля до Дня Соборності України

21 СІЧНЯ - 17 ЛЮТОГО

Дніпропетровський художній музей

21 січня, о 16:00, у Дніпропетровському художньому музеї до Дня Соборності України буде відкрито виставку «Закарпатська рапсодія» закарпатського художника-аматора Георгія Бобаля

Георгій Іванович Бобаль народився 27 січня 1945 року в м. Свалява Закарпатської області. Батько та старший брат з дитинства прищепили йому любов до мистецтва, а природа подарувала велике духовне багатство – вміння відчувати любов до рідного краю, бачити його красу, захоплюватися нею і відтворювати все це на полотні.

По закінченню середньої школи Георгій Іванович працював водієм. З 1964 по 1966 рік служив у збройних силах СРСР. Саме в армії він почав малювати.

За роки своєї творчої діяльності Георгій Бобаль написав близько 900 робіт олійними фарбами, аквареллю та гуашшю. Він є постійним учасником міських, районних та обласних виставок.

 На персональній виставці Георгія Бобаля у ДХМ глядачі побачать 20 малярських робіт, в яких зображено природу Закарпатського краю.

Виставку присвячено Дню Соборності України. Акт возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки 1919 року – значна подія в історії України, яка стала державним святом і відзначається усією країною з 22 січня 1999 року.

Виставка Георгія Бобаля «Закарпатська рапсодія» працюватиме у ДХМ по 17 лютого.

Адреса музею: вул. Шевченка, 21

Музей працює з 10:00 до 17:30, вихідний день - п'ятниця, перший понеділок місяця - санітарний день

Тел. 744-60-35, 47-33-38

 

 

Про авторів

Георгій Бобаль

Додав nady 19 січня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска