Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Виставка живопису «Моменти з життя» Владислава Казаченка

31 ЖОВТНЯ - 26 ЛИСТОПАДА

Картинна галерея TELEGA
Вхід вільний

31 жовтня о 18:30 в картинній галереї « Віз » на Короленка , 15 відбулося відкриття персональної виставки картин харківського художника Казаченко Владислава , під назвою « Моменти з життя ». На виставці представлені роботи художника , сюжети яких дуже різноманітні , це справжнісінькі моменти з життя художника , його подорожей , його враження від різних сфер нашого життя.
Виставка триватиме до 26 листопада , вихід вільний !
 
 
Владислав Казаченко -художник , живописець , педагог. Народився і виріс у м. Харкові . З 2008 року активний учасник обласних , всеукраїнських та міжнародних виставок та пленерів . У травні 2011 взяв участь у всеукраїнській виставці " MARTS 2011» (молодіжний арт салон) , і став переможцем у номінації «Краща живописна робота MARTS 2011" серед 26 -ти учасників і більше 250 - ти робіт . У жовтні 2011- го Владислав став переможцем у регіональній виставці- конкурсі , що проводиться в галереї « Костюринський провулок» (Харків ) , за нею пішла і персональна виставка .. Всього за минулий 2012 у Владислава було 4 персональні і більше 10 ти всеукраїнських виставок. Також у 2012 році Владислав вступив до Національної спілки художників України , став переможцем міжнародної виставки -конкурсу сучасного мистецтва « Український Тиждень Мистецтв » (м.Київ) , а пізніше «Арт -тиждень в Італії » у г.Фано , Італія , а також брав участь в міжнародному арт - фестивалі в Польщі , де представляв майстерність українських художників.
 
Роботи Владислава Казаченко зберігаються в приватних колекціях України , Росії , Швейцарії , Франції , США , а також в Івано - Франківському художньому музеї. Живе і працює в Харкові .
 
Довідки за телефоном: +38 067 622 94 50 , ( 056 ) 376 46 45 .

 

Про авторів

Картинна галерея TELEGA

Додав nady 14 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска