Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / «ПаруСлов»: вечір 4. Гість - стронґовський (Житомир)!

31 БЕРЕЗНЯ 19:00

Будинок архітектора (театр КРИК), вул. Карла Лібкнехта, 1
Вхід вільний!

Четвертий вечір поетично-музичного клубу «ПаруСлов» знову поєднує поезію та музику, дає можливість показати вашу власну творчість всім бажаючим, послухати й поспілкуватись з цікавими гостями, та просто гарно провести вечір п’ятниці.

Цього разу проект стає масштабнішим, і, завдяки підтримці Миколи Швеця, людини, котрій не байдужа культура в нашому місті, ми маємо змогу провести «ПаруСлов» безкоштовним по-перше, в чудовому залі по-друге, і з запрошенням спеціальних гостей з інших міст, а також повноформатного і дуже самобутнього гурту. по-третє.

Музика від гурту «Нонет ім.. Челюскіна», в складі дві віолончелі, гітара та піано. Таке поєднання інструментів разом з чудовою акустикою залу дасть змогу дійсно насолодитьсь музикою.

Гості:

* стронґовський (Житомир) - Письменник, перекладач, літературтреґер, дизайнер. Учасник численних літературних акцій в Україні та за кордоном. Переклав українською такі відомі книги, як «Бійцівський клуб» Чака Паланіка та «Поштамт» Чарльза Буковськи. Має збірку власних поезій «Глибоковроті»

І головне – кожен може показати свою творчість іншим! Для цього треба до 28 березня (до 16:00) надіслати декілька своїх творів (поезія, коротка проза) та контактну інформацію ( ПІБ та номер мобільного) або півідомленням в контакті на цей аккаунт: http://vkontakte.ru/id56397673 , або на листом на peoplegrad@yandex.ua . Повний список учасників з’явиться 30 березня на сайт peoplegrad.com.

 

Про авторів

Арт-об`єднання ПіплGrad , Стронґовський

Додав Art-Vertep 26 березня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска