Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Творчі зустрічі з письменниками-лауреатами та дипломантами конкурсу «Коронація слова»: Олександром Гаврошем, Максимом Кідруком та Маріанною Малиною

17 ТРАВНЯ

11:30 - Гірнича Академія, ауд. 1-57. Центр культури української мови ім. О. Гончара. 18:00 - Кав`ярня FashionBook (вул. Короленка, 3)
безкоштовно

"Арт-Вертеп" та "Арт-об'єднання ПіплGRAD" представляють:

17 травня у Дніпропетровську відбудуться зустрічі з автором п'єси Олександром Гаврошем, з письменниками-лауреатами та дипломантами конкурсу «Коронація слова»: Максимом Кідруком та Маріанною Малиною. Супроводжуватиме авторів Тетяна Логуш, засновниця та натхненниця конкурсу «Коронація слова». Протягом зустрічей відвідувачів заходів першими запросять на Урочисту Церемонію нагородження конкурсу «Коронація слова», якому виповнюється у цьому році 10 років. Захід вперше проходитиме у форматі Літературного балу 10 червня у Києві.

Інформація про авторів:

Олександр Гаврош - має понад тисячу публікацій у пресі. Член Асоціації українських письменників. Переможець «Коронації слова» 2007 року (ІІ місце) та лауреат 2008 року за п'єси «Ромео і Жасмин» і «В Парижі красне літо…». Автор кількох поетичних збірок. Упорядник гумористичних альманахів, упорядник публіцистичних дайджестів. Також твори друкувалися в часописах «Сучасність», «Київська Русь», «Ї», антології «Біла книга кохання», альманах «Джинсове покоління», «Корзо». Окремі твори перекладені білоруською, словацькою, польською мовами. Засновник і співголова журналістського клубу «НеТаємна вечеря». Автор багатьох творчих проектів.

Маріанна Малина - засновниця і головний редактор щотижневої газети «Місто майстрів», яка видавалася в м. Євпаторії у 2007 р. Редактор часопису «УФО» (відділ «Критика та аналітика»). Член літературної спілки ім. Сельвінського та клубу фантастів Криму «Аю-Даг». За спеціальністю - радіотехнік та спеціаліст з економіки підприємства. Лауреат «Коронації слова» 2008 р. в номінації «Романи» за роман «Фіолетові діти» та 2009 р. за роман «Via combusta (Випалений шлях)».

Максим Кідрук - у 2009 році здобув другу премію у літературному конкурсі “Коронація слова” за рукопис “Мексиканські хроніки. Історія однієї мрії”. На конкурсі автор також отримав спеціальну відзнаку від журналу “Мандри”. За освітою - інженер-енергетик, за покликанням - невтомний мандрівник. Видав кілька технічних книжок. Зараз Максим навчається в аспірантурі в Стокгольмі та Києві і продовжує невпинно мандрувати, досліджуючи найбільш віддалені та екзотичні куточки світу. Швеція, Норвегія, Італія, Франція, Фінляндія, прибалтійські республіки, Мексика, Китай, Еквадор, Перу та Чилі - це ще не повний перелік країн, в яких довелося побувати за останні 3 роки.

 

Про авторів

Конкурс Коронація слова , Мистецька аґенція Арт-Вертеп , Арт-об`єднання ПіплGrad , Маріанна Малина , Олександр Гаврош

Додав Art-Vertep 13 травня 2010

Коментарi

А.Протасеня
14 травня 2010

А зустрічі однакові? Абсолютно байдуже, на яку з них прийти?
Чи вони доповнюють одна одну і розповідати там будуть різне?

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска