Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Пре-паті тур з Карлом Фрієрсоном (De Phazz)

10 ЧЕРВНЯ 19:30

Клуб Bartolomeo
75 uah

8-й щорічний міжнародний фестиваль «Джаз Коктебель» традиційно пройде 9-12 вересня 2010 року. В пошуку нових однодумців і гарної музики «Джаз Коктебель» вирушає в подорож! З травня до липня ми проводимо вечірки-шоукейси в різних містах країн СНД.

Кожен шоу-кейс - це:

Виступ претендентів на участь у фестивалі

Участь хедлайнерів фестивалю

Присутність рейтингових ЗМІ

Унікальні Koktebel Jazz сюрпризи.

За численними заявками дніпропетровської публіки хедлайнером вечора стане:

Карл Фрієрсон, відомий світові як основний голос групи De Phazz, він уперше виступив в Україні сольно на фестивалі Джаз Коктебель 2008.

Сольну кар'єру Фрієрсон почав кілька років тому - першим результатом його старань став диск Soulprint. У платівці проявилася та сторона таланту Карла, яка була малопомітна в записах De Phazz. Якщо у знаменитій лаунж-групі і як вокаліст, і як композитор

Фрієрсон завжди рухався у напрямку рафінованого поп-джазу, то в персональних дослідах відчувався явний ухил у бік первісного Євангелія, блюзу та соулу.

Після сольного виступу на фестивалі, відбувся ді-джейський джем Карла Фрієрсона з саунд-продюсером провідної української танцювальної радіостанції Kiss Fm - Jalsomino. Джем зібрав кілька тисяч глядачів, які не зважаючи на зливу, танцювали під сценою понад дві години. У новому проекті Карла візьме участь ще один відомий український ді-джей та реміксер Влад Фісун, а також найвідоміший клубний саксофоніст України, володар премії «найкращий альт-саксофоніст 2008» на конкурсі Do#Dj Junior, Vlad Lebedev.

Отже, в проекті на вас чекають: один з найращих європейських голосів, провідний джазовий саксофоніст, а також ді-джейський сет. І все це лише з позитивною, сонячної музикою.

 

Про авторів

Фестиваль Джаз Коктебель

Додав Art-Vertep 30 травня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска