Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Другий LSD-турнір!

31 ЖОВТНЯ 19:00

Арт-студія Сонця (вул.Красна, 15)
20 грн.

Другий LSD-турнір!

Що таке LSD?

Це - Lітературні Sлемові Dвобої!

LSD — це подвійна доза жорсткої літератури! LSD — рейтинг кращих майстрів слова! LSD — це видовище, яке варто відвідати!

В Дніпропетровську з'явився проект, який дасть змогу показати всім майстрам слова, чого вони варті. Кожен бажаючий зможе постійно виступати, просуватись в LSD-рейтингу , щоб стати кращим з кращих та просто піднімати собі настрій!

Взяти участь може кожен — прийди і доведи, що ти кращий!

ПРАВИЛА та попередня реєстрація (в темах):

http://vkontakte.ru/club18092263

Журі:

* Андрій Орловський (Одеса)

* Анна Смолякова (Дніпропетровськ)

* Ліза Несова (Донецьк)

Нове правило: кваліфікацію оцінюють глядачі!

 

Про авторів

Арт-об`єднання ПіплGrad

Додав Maxym Volokhan 18 жовтня 2010

Коментарi

Володимир Урмак
19 жовтня 2010

Чуваки, блін. Ви гоните. Реєстація через вкантахтє — це повний капець! Мене особисто немає в цій помийній ямі(я про вк), але декілька лагідних на цю тему не відмовився би сказати "під LSD". То як бути, товариші?

Maxym Volokhan
20 жовтня 2010

Я можу зареєструвати і тут=) Залиште ім"я та номер.

Maxym Volokhan
20 жовтня 2010

ПРАВИЛА:

LSD (Lітературні Sлемові Dвобої)

* Журі: три людини авторитет яких не повинен залишати сумнівів в кваліфікованості! Кожного разу щось буде змінюватись (точніше хтось) і обов’язково будуть запрошуватись відомі поети.

* Слем-майстер: він буде багато балакати і головне слідкувати, щоб учасники не перевищували ліміти часу, а якщо це відбудеться – то зупинить порушника всіма доступними (і не дуже) методами!


І етап: Реєстрація.
Може здійснюватись як попередньо, так і на місці в день проведення. Для попередньої реєстрації лише написати про своє бажання приймати участь у відповідній темі в групі LSD (типу «Реєстрація на перший турнір», і так далі)

ІІ етап: Кваліфікація.
Мінімальна кількість учасників кваліфікації – 4, максимальна – 20 (тому бажано реєструватись заздалегідь). На цьому етапі всім дається по 3 хвилини вільного читання (до читань можна і потрібно додавати харизму, скажені речі, театралізовані постановки, різні предмети, тощо). 'Цей етап оцінюють глядачі з залу за системою від 0 до 3 балів! Всього можна отримати за виступ в кваліфікації 15 балів максимум.

* Рейтинг:

Всі ці бали автоматично заносяться в рейтинг LSD ліги. В подальшому після кожного вашого виступу набрані бали додаються і це впливає на вашу позицію в рейтингу. Ця позиція буде давати можливість брати участь в рейтингових боях, можливість виступів на різних фестивалях, квартирниках та ще багато всього.
Але головне – слава! В кінці сезону 2010 – 2011 буде визначено кращих серед кращих! От їм вже будуть надаватися дійсно великі переваги - спробуємо видати збірку, організувати виступи в різних містах України, тощо.

ІІІ етап: Чвертьфінал.
Після кваліфікації кращих 8 учасників за очками глядачів проходять в півфінал (або 4, якщо відповідна кількість учасників в кваліфікації - 8 або менше). Далі жеребкування в пари. Тепер є всього 2 хвилини. Тут вже судить журі може віддати один голос тільки одному з пари, відповідно переможець може пройти в півфінал з результатом 2:1 або 3:0. Ці бали також додаються в вже знайомий вам рейтинг.

ІV етап: Півфінал.
Переможці чотирьох пар проходять в півфінал. Тут можна читати по одному твору, але не довше 2-3 хвилин! Принцип оцінювання той же, що і в чвертьфіналі.

V етап: Фінал.
Тут учасникам фіналу треба буде за короткий час (5-10 хвилин) придумати вірш на визначену тему. Тему називає cлем-майстер спільними зусиллями з глядачами. Далі кожен представляє свій текст (як і завжди всі додаткові засоби будуть вітатись). Журі вибирає кращого як і в попередніх двох етапах. Переможцю, окрім його зароблених балів нараховується ще додаткових 5 балів в рейтинг. Також переможець грошову винагороду (в залежності від кількості людей) і безкоштовний вхід на наступний турнір.

Володимир Урмак
22 жовтня 2010

Макс, дякую що відгукнувся. Та я вже подав заявку під чужим профілем на ненависному вк. Володимир Урмак 0969761565 — там повинен бути:)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска