Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Презентація книжки Павла Коробчука "Кайфологія"

12 ГРУДНЯ 18:00

Кав'ярня "FashionBook", вул.Короленко, 3
Вхід вільний

Літературний клуб "МАРУСЯ" у Дніпропетровську запрошує поціновувачів поезії на презентацію нової книжки Павла Коробчука "Кайфологія".

КОРОБЧУК — то самозаглиблений, то відкритий юнак зі зміненою в найкращий бік свідомістю. Він пише тексти — ніби намацує безпечні прожилки мінного поля, ніби пестить кохану дівчину — ніжно і водночас впевнено. (Богдан-Олег Горобчук)

Коробчук — це верх толерантності. Здається, він усім усе пробачив років на сто наперед, і йому самому через це ніяково. У текстах Коробчука чи не найголовніше — ритм та інтуїція. І в житті, напевне, теж.(Олег Коцарев)

Павло Коробчук кародився 12 липня 1984 року в місті Луцьк. Навчався в КНУ ім. Т. Г. Шевченка на відділенні сходознавства. Автор двох книг поезії — «Натщенебо» (2005) та «Дорогосказ» (в спільній з Б-О. Горобчуком і О.Коцаревим збірці «Цілодобово!») (2007). Друкувався в часописах «Афіша», «Політика і культура», «Сучасність», «Кур’єр Кривбасу», «Святий Володимир» тощо. Переможець слем-турніру на фестивалі «Zex». Старший лаборант мистецької лабораторії «De?formacia». Займається електронною музикою, грає на барабанах у рок-гурті. Мешкає в Києві.

МІСЦЕ: м. Дніпропетровськ, вул. Короленка, 3, кафе "Fashion Book"

ДАТА: 12 грудня (неділя)

ЧАС: 18-00

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Модератор: Максим Волохань

Партнери: Арт-об'єднання "ПіплГрад" та Молодіжний рух "Експеримент"

 

Про авторів

Арт-об`єднання ПіплGrad

Додав Maxym Volokhan 07 грудня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска