Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Інструментальний джаз-рок від Revenko band

19 ЛЮТОГО 19:00

Клуб ДК (вул. Гопнер, 4-а)
50 грн - передпродаж, 60 грн - в день концерту

Свій перший музичний твір Олексій Ревенко написав в 1987 році у віці 11 років. Пізніше цей твір було перекладено з гітари на фортепіано і отримало назву «Апогей душі», однойменно з одним з альбомів «Revenko Band».

З 1990 року пише вірші та пісні. Дев'яності роки Олексій присвятив рок-музиці і трохи авторської пісні, об'їздив безліч фестивалів, гастролював у складі різних рок-груп по СНД.

У 2001 році він створює інструментальний колектив «Клондайк-Акустик», пізніше перейменований в «Revenko music», а потім у «Revenko Band», і починає активно експериментувати зі стилями, намагаючись зробити щось нове в музиці. Обравши за основу академічні інструменти (флейта, скрипка, віолончель), гітарист Олексій Ревенко свідомо йде від академізму, більш тяжіючи до року, фолку, романсу.

У 2002 році він видає свій перший альбом «Осколки Істини», записаний на студії "Mamamusic". У цей альбом увійшли 18 кращих пісень молодого автора-виконавця. У 2003 році «Revenko music» видає перший інструментальний альбом «Блаженство», що складається з 12 композицій, написаних Олексієм Ревенко в період з 1990 по 2003 роки.

Одночасно з цим Олексій Ревенко працює в студіях над своїми старими та новими піснями, займаючись їх аранжуваннями. Результатом цієї роботи стала запис двох альбомів: «Дивовижні фарби» і «Не знищений», пісні з яких були представлені в радіо-ефірі, але офіційно альбоми видані ще не були. Приблизно в цей же час Олексій пише новий інструментальний альбом «Апогей душі».

У 2006 році з'явилася ідея зробити інструментальні обробки будь-якої знаменитої вітчизняної рок-групи в академічному стилі з елементами фолку у властивій для «Revenko Band» манері. У результаті восени 2008 року був виданий альбом «Інструментальні версії пісень ДДТ», що став популярним і добре продається в Росії і України. Слідом за ним видається ще два альбоми, записаних раніше: «Апогей душі» і «Політ в історію». О

Незабаром виходить у світ ще одна платівка: проект «РевенкоБудченко» з альбомом «Дух часу», в якому представлений абсолютно інший підхід до звуку і написання пісень.

Гітариста і композитора Олексія Ревенка сьогодні добре знають шанувальники неокласики і неоромантики – стилів, які в Україні нині активно розвиваються поруч з таким явищем як пост-рок. Це – музика вдумливих людей, як правило молоді з базовою музичною освітою, яка ментально прагне пов’язати сучасні тренди з світовою классикою.

Кількість місць обмежена!

Квитки: 50 грн – передпродаж, 60 грн – день концерту

Телефон для довідок: 095-230-11-33

 

Про авторів

Revenko band

Додав Chyzh 27 січня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска