Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Мурени Ковток Весни 6.79 Mb

Дніпро / Гурт "Мурени" в клубі MasterShmidt

05 БЕРЕЗНЯ 20.00

Клуб MasterShmidt (вул. Шмідта, 14)
30 грн.

Мурени (м.Біла Церква) створено 98-го року. Хлопці самостійно створили команду та 7 років експериментували з музичними стилями і напрямками, здобувши безцінний досвід виступів на різноманітних майданчиках. На рахунку музикантів участь у декількох українських фестивалях, серед яких: "Гніздо", "Чайка", "Своя Музика" та "Берег". 2005-го року під час виступу на фестивалі Гніздо у місті Біла Церква, Віталій Титаренко, продюсер гурту запропонував опікуватися цим проектом Віталію Климову, відомому співпрацею з гуртами Табула Раса, Океан Ельзи та співачкою Альоною Вінницькою. З того часу гурт отримав двох продюсерів. Почалася активна робота. Музиканти взялися за накопичення матеріалу для дебютного диска.

"У музиці цього гурту можна почути вплив Beatles та деяких сучасних британських гуртів та колективів, які грають брит-поп, - вважає відомий продюсер. - Невипадково одна з улюблених команд вокаліста Мурен, Вані - шведський Kent. Я сам свого часу захоплювався ними. "Мурени" також використовують нестандартний підхід до створення текстів, та навмисно ігнорують інколи канони побудови шлягерів. В мене перед очима відбувається розвиток музичних ідей гурту. За цим дуже цікаво спостерігати."

Музичний доробок Мурен складає з 4 сінгли та 3 відео робіт. Учасники Симфонічного Оркестру Київської Філармонії, до речі, прийняли участь у зйомках нового, вже третього за рахунком кліпу гурту "Мурени" на пісню "Забути", що увійшов до альбому. Режисером відео став відомий український кліпмейкер Віктор Прідувалов.

http://vkontakte.ru/club7827194>

 

Про авторів

Мурени

Додав OksanaY 28 лютого 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска