Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Конкурс пошукових робіт «Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді – 2011-2012»

15 ЖОВТНЯ - 13 ГРУДНЯ

Дніпропетровськ

Дніпропетровський Центр європейської інформації (ЦЄІ) у співпраці з Товариством «Український Народний Дім в Чернівцях» проводить конкурс пошукових робіт «Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді – 2011-2012».

Метою конкурсу є поглиблення знань молоді про приналежність Дніпропетровського регіону до Європи.

Організатори конкурсу мають надію що завдяки конкурсу у молоді сформується європейський світогляд, необхідний для життєдіяльності та творчості в сучасному європейському співтоваристві, розвинеться міжетнічна толерантність, повага до національної самобутності, культури та історії своєї нації та інших народів, почуття відповідальності за спільне майбутнє,.

Подібні конкурси пройдуть також у Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Чернівецькій областях та у АР Крим.

Учасникам запропоновані наступні теми – «Європейські культурно-історичні та торговельно-економічні зв’язки Дніпропетровського регіону» та «Загальний розвиток історії та культури Дніпропетровського регіону в європейському контексті», «Внесок представників України в розвиток європейської культури та представників інших країн Європи в історію України, її регіонів і окремих міст».

Протягом тижня (з 10 по 14 жовтня) у конференц-залі Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія (вул. Ю.Савченка, 10, кім.3 ) відбудуться презентації конкурсу під час яких майбутні конкурсанти зможуть дізнатися про умови проведення конкурсу.

12 жовтня о 14:00 відбудеться презентація для керівників європейських клубів ПТНЗ Дніпропетровська та області, а 13 жовтня о 14:00 конкурс презентуватимуть студентам вищих навчальних закладів.

Конкурс стартує 15 жовтня 2011 року та триватиме 2 місяця (до 15 грудня). В кінці січня 2012 року відбудеться визначення переможців та їх урочисте нагородження.

Результатом проведення конкурсів в зазначених областях стане видання спільного збірника найкращих пошукових робіт.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Sh.Ocean 12 жовтня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска