Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Концерт гурту "Фіолет" (модерн-рок, Луцьк)

10 ЛЮТОГО 20.00

Арт-центр Квартира (вул. Червона Площа, 3/1)
60/70 грн.

10 лютого арт-центр "Квартира" запрошує вас на концерт гурту "Фіолет", який подарує вам щирі емоціі, що відкривають серце. Луцький гурт "Фіолет" - це цікаве поєднання таких музичних стилів як фанк, джаз, хіп-хоп, реггі та модерн-рок, заправлених змістовними текстами на вічно актуальні теми почуттів, життя в суспільстві та пошуків себе у цьому світі.

Гурт ФІОЛЕТ було створено осінню 2009 року. Протягом двох років свого життя гурт відіграв понад 70 концертів. Був учасником таких фестивалів як «Червона Рута», «Молода Галичина», «Мазепа-фест», «Потяг до Яремче», «Бандерштат», «Захід», «Перлина Заходу», «Зорі Калуша», «Форпост», «Велика Руханка», «Рурисько», «Тарас Бульба» (де цьогоріч гурт отримав гран-прі фестивалю) та інших; на одній сцені «фіолетові» грали з такими відомими українськими виконавцями як «Бумбокс», «Моторрола», «Неділя», «Росава», «Флайза», «Роллікс», «Димна Суміш» та іншими; ФІОЛЕТ став гостем на концертах до днів міста та інших громадських свят в багатьох містах Західної України.

Окрім того, має чималий досвід виступу на клубних сценах України. У творчому арсеналі команди дебютний альбом «Трохи Тепла» (5-те місце у всеукраїнському інтернет-голосуванні на кращий альбом року від сайту «Фа-Дієз») та два акустичні міні-альбоми «Ігри з Датами в Календарі» та "10.000 грн. в небо" (2011). На сьогодні триває робота над другим студійним альбомом гурту.

альбом «Трохи Тепла» - http://www.ex.ua/view/2726209

альбом «Ігри з Датами в Календарі» - http://www.ex.ua/view/4364885

Сайт гурту: http://fiolet-band.com/

Інтерв`ю: http://rock.kiev.ua/article/2011/209/

Vkontakte: http://vkontakte.ru/fiolet_band

Посмотреть и послушать:

http://www.youtube.com/watch?v=AbdaZZtOCJQ&featur..

http://www.youtube.com/watch?v=vcuATBzyQ-E&feature=related

60 грн – попередній продаж,

70 грн – в день концерту

Справки:

056 371 45 22

050 42 11 304

 

Про авторів

Арт-центр Квартира

Додав OksanaY 30 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска