Увійти · Зареєструватися
 

Дніпро / Максим Бородін + Пальто Sorry Бенд (mini) + чайна церемонія з поетичною програмою "Добре підготовлена імпровізація"

16 БЕРЕЗНЯ 19:00

Культурний центр Арт-Вертеп (вул. Червона, 11)
40-50 грн

Максим Бородін + Пальто Sorry Бенд (mini) + чайна церемонія

з поетичною програмою "Добре підготовлена імпровізація"

Максим Бородін

Народився в місті Дніпропетровськ у 1973 році.

Писав вірші, друкував на машинці, потім на комп’ютері, потім у журналах. Роблю це і зараз. У літературі віддаю перевагу: Гійому Аполлінеру, печеній картоплі, Велеміру Хлебнікову, осені, картинам Гогена, пиву «Білому нефільтрованому», Борису Пастернаку, джазу, Сергію Жадану, місту Дніпропетровську, Полю Елюару, красивим жінкам, Юрію Андруховичу, річці Хуанхе, плотві під пиво, Уолту Уітмену, автомобілям «Порш», Ксенії Некрасовій, фільмам Параджанова, смаку ананасів, віршам Максима Бородіна, трішки коньяку, книзі Ісаака Бабеля «Конармія», письмовому столу, настільній лампі, Віктору Небораку, можна ще трошки пива, Марині Цветаєвій, своїм друзям, весні, свіжому повітрю, Бруно Шульцу і, звичайно ж, життю з усіма перерахованим вище.

Вірші друкувались в журналах: «НАШ» (м. Дніпропетровськ), «Артикль» (м. Дніпропетровськ), «Союз Писателей» (м. Харків), «Арион» (м. Москва), «Футурум-Арт» (м. Москва), «Черновик» (м. Нью-Йорк — Москва — Киев), «Новая Юность» (м. Москва), «Воздух» (м. Москва), в мережевім журналі «TextOnly»; в альманахах: «Вавилон» (м. Москва), «Илья» (м. Москва), «Журнал ПОэтов» (м. Москва), а також в Інтернеті: www.netslova.ru/borodin та www.artvertep.dp.ua/

Співзасновник, співредактор альманаху сучасної літератури «СТЫХ» (м. Дніпропетровськ). Учасник міжнародного фестивалю «Биеннале поэтов» у м. Москва 2005 р.

Пальто Sorry Бенд

Майже усі музичні групи починалися з музики. І це якось недивно. Але виявилось, що цілком можна рухатися і в протилежному напрямі, й за це нічого нікому не буде.

Тому Пальто Sorry Бенд почався з віршів – спочатку занотованих до заповітного зошита, надрукованих пізніше в не менш заповітних самвидавовськіх збірках. З віршів, читаних пізніше зі сцени спершу по заповітній книжечці, а потім і без неї – напам'ять!

Але справжній рух почався, коли осінню 2011 року музиканти зважилися записати декілька номерів на касету. Саме тоді до Пальто Sorry Бенд люб'язно приєдналися люди, які власне й сформували те, що ви можете чути сьогодні. Ці люди - чудовий джазовий барабанщик Антон Костильов, добре відомий публіці по фестивалях, прекрасна бас-гітаристка й перкусіоністка Юля Емельяновська та магічний етнофолковий музикант Рустам Ашрафі, що виконав на записі центральний номер альбому – композицію «Тайнопис». Рустам та Юля чудово відомі фестивальній публіці нашої сонячної республіки.

Початок о 19:00
Запис та деталі за тел.: +38 050 361 35 33

 

Про авторів

Максим Бородін

Додав Chyzh 06 березня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска