Увійти · Зареєструватися
 

MP3

ManSound Не метелиця лугом стелиться (2009 р.) 11,94 Mb
ManSound Amore No • Non Voglio Mica La Luna • Susanna (2009 р.) 13,79 Mb
ManSound Tetri Rashi (Georgian song, 2009) 9,73 Mb
ManSound Yiddishe Mamme Hava Nagila (2009 p.) 16,62 Mb
ManSound Щедрик (2005 р.) 4.94 Mb
ManSound Триптих українських пісень 4.78 Mb

Дніпро / Концерт акапельного секстету ManSound

21 ТРАВНЯ

Оперний театр

Програма «Acapellissimo» як багатогранний алмаз розкриє розкіш, витонченість і красу чоловічого звучання. Поряд із джазовою музикою, виконуючи яку «ManSound» здобув всесвітню славу, прозвучать класика і популярна музика в сучасних і незвичних трактовках.

На сцені київський вокальний секстет «ManSound» створює неповторну атмосферу, своєрідне диво: співають шестеро чоловіків, а звучить наче цілий оркестр. Вони не імітують інструментів, Але їхнє унікальне багатоголосся створює «картину» оркестрової самодостатності, цілісності. Звучить щось неймовірно віртуозне та не виникає відчуття вокальної еквілібристики, штучності. У цьому унікальному колективі приваблює могутнє, яскраве, ансамблеве чоловіче звучання – «Man! Sound».

«ManSound» отримав незаперечне визнання слухачів та музичних критиків світу. Це співаки найвищого професійного рівня. Неодноразово «ManSound» порівнювали із славетним негритянським колективом «Take six» , що підкорив світові сцени блискучими джазовими обробками негритянських духовних пісень – спірічуелзів. Перлини афроамериканської музики, цікаві авторські композиції у репертуарі секстету звучать у власному аранжуванні разом з популярними композиціями за мотивами

українських і російських народних пісень. І пісні «The Beetles», і українські колядки, і негритянські спірічуелзи створюють органічну, захоплюючу музичну канву.

Творцем колективу «ManSound» (1994) був музикант-філософ Володимир Міхновецький (2004 року помер від інфаркту на гастролях). Склад колективу змінювався, та постійним є напрям, професійний рівень творчості. «ManSound» – а це: Юрій Роменський, Сергій Харченко, Вілен Кільченко, Володимир Сухін – тенори, В’ячеслав Рубель – баритон, Рубен Толмачов – бас – є постійним учасником міжнародних джазових фестивалів.

Секстет побував з гастролями у Нідерландах, Італії, Франції, Австрії, Швейцарії, Хорватії, Словенії, Естонії, Литві, Білорусі, Казахстані, Росії, та неодноразово у США: взяв участь у понад 50-ти джазових фестивалях, тричі як почесний гість виступав на Lionel Hampton Jazz Festival в США.

Нагороди: «All American Entertaiment Awards» номінувала «ManSound» на звання кращої

вокальної групи (2001). «ManSound» завоював Ґран-прі на міжнародному конкурсі акапельних груп “Vokal Total” (Грац, Австрія, 2002). Секстет виступає на кращих європейських фестивалях вокальної та джазової музики: “Vokal Total” (Мюнхен, Німеччина), «Voice Mania» (Відень, Австрія). Всесвітня акапельна асоціація (CASA) визнала відомий джазовий стандарт «Nature boy» в аранжуванні Володимира Міхновецького кращим у світі вокальним виконанням у стилі «джаз» (2004).

«ManSound» було визнано «ShowBiz Award» кращою джазовою групою України (2005).

 

Про авторів

ManSound

Додав Chyzh 02 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска