Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / «Vojtech Prochazka Trio» (Норвегія/Чехія)

28 СЕРПНЯ 19:00

арт-центр "Квартира", вул.Червона площа 3 кв.1
50 грн (оплата при вході)

Vojtech Prochazka Trio - норвезько-чеський гурт у "Квартирi" експериментальний джаз участники ДЖАЗ КОКТЕБЕЛЬ 2012 ...вперше в Українi!

28 серпня о 19.00 арт-центр "Квартира" запрошує вас на концерт норвезько-чеського гурту «Vojtech Prochazka Trio» (experimental jazz), якi вперше приїдуть в Україну. Гра гурту - абсолютно нетрадиційна.

Cвоєрiдна загадковiсть та повна зростаючої напруги музика, абсолютно поглинає увагу і не відпускає аж до останнього моменту.

Пропонуємо зануритися у світ експерименту, відчувши його вплив наживо!

Подивитися відео живого виступу гурту у Парижі: ТУТ.

Якщо у вас є сумніви щодо адекватності того, що ви почуєте, розлабтесь, адже виход за межі уяви без допінгу можливий і саме такий досвід ми пропонуємо в цей вечір.

Про них пишуть так:

«Рояль звучить як арфа, іграшки, або марімба... Дух Джона Кейджа точно літає десь поруч. Тріо веде діалог з глядачеами, який в той же час поза межами будь-яких жанрів і музики в традиційному її розумінні».

Трiо «Vojtech Prochazka Trio» - постійні учасники фестивалів по всьому світу - Jazz Fest Brno, Natt Jazz Bergen, Jazzinec Trutnov, а також фестивалів Франції, Швеції, Польщі, Німеччини, Словаччини та ін.

Vojtech Prochazka Trio – спільний проект чеха Войцеха Прохаська з двома норвежськими музикантами. Гурт стартував у 2008 році, перш за все, як джазове тріо, коли Прохасько приїхав до Норвегії на навчання і познайомився із Адріаном і Торе, добре відомими перформансистами.

Войцех пише музику до німого кіно, Адріан і Торе співпрацюють з відомими французькими музикантами, а також кожен із них має декілька окремих проектів.Вони працюють над музикою до німого кіно «Людина з кіноапаратом» (1929) Дзиги Вертова.

Музиканти знаходяться в постійному пошуку нового звучання. Маючи за основу клавішне соло, музиканти експериментують з різними інструментами, додаючи електроніку.

Зараз музиканти використовують іграшковий синтезатор, електричний орган, бас-гітару та ударні.

З 2010 року «Vojtech Prochazka Trio» створюють новий для себе формат живих виступів - вони починають грати абсолютно імпровізаційні концерти, які самі по собі вже є неповторними і унікальними. Запис з одного із таких концертів буде виданий у 2012 під назвою "Red Red White Red".

 

Не пропустiть цей джазовий вечiр, наповнений загадковою музикою, що перетворються в суцiльне задоволення!

 

Послухати:

http://soundcloud.com/?vojtechprochazkatrio/

http://www.myspace.com/?vojtechprochazkatrio

 

Про авторів

Арт-центр Квартира

Додав nady 05 серпня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска