Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Презентація книги Сашка Ушкалова «Жесть»

11 ЛЮТОГО 18:00

Культурний Центр "АртВертеп" (крамниця "Білокнижник"): вул. Червона,11
вхід вільний

Приємний новорічний подарунок зробив шанувальникам своєї творчості Сашко Ушкалов. На початку січня у всіх книгарнях країни з’явилася в продажу нова книга письменника під назвою «Жесть (sho(r)t stories)». До книги увійшли одинадцять оповідань автора й одинадцять ексклюзивних ілюстрацій від Марисі Рудської. Перший наклад книжки, що вийшла друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», склав 5 тисяч примірників.

Нова книга «Жесть (sho(r)t stories)» від Сашка Ушкалова – це одинадцять веселих життєвих новел, з елементарними людськими емоціями, переживаннями та звичайною сучасною «жестю». Жесть — це коли ти відчайдушно шукаєш своє місце в житті, а тобі знаходять роботу. Жесть — це коли твого чихуахуа викрадає баклан. Жесть — це коли на день народження тобі дарують єнота. Жесть — це коли для сучасного автора немає нічого святого — ані свята Останнього дзвоника, ані футболу, — а сучасний читач радо взувається в бутси, підперезується стрічкою випускника і, досхочу надряпавши паркет, вирушає шукати пригод на свою… голову.

Про те, якою вийшла «Жесть» від Сашка Ушкалова розповів Анатолій Дністровий: «Ці оповідання настільки кумедні, настільки сильні своїм віталістичним гумором і парадоксальністю, що я жалкую лише за одним: мені мало, хочу ще! Свого часу невеликі оповідання й новели з несподіваними сюжетними поворотами О. Генрі сказали про Америку більше, ніж газети. Я сподіваюся, що оповідання Ушкалова, теперішні й майбутні, так само скажуть про нашу країну та добу значно більше, ніж ми можемо собі уявити».

Відгук Ірини Славінської на книгу "Жесть" читайте ТУТ

Обкладинку та ілюстрації до книги робила художниця Марися Рудська. Раніше вона ілюструвала збірки поезій Івана Андрусяка "Неможливості мови", Павла Коробчука "Динозавр" та Леоніда Сороки "Кишеньковий дракон", книгу Галі Ткачук "Найкращі часи" та Катерини Єгорушкіної і Штефана Недериці "Будиночок з Води".

Як працювалось над створенням ілюстрацій читайте ТУТ.

 

Перші презентації «Жесті» успішно відбулися в Києві, Харкові та Вінниці.

Наразі автор чекає вас у Дніпропетровську!

  • 11 лютого 2013 року, початок презентації о 11:00

Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара, пр. Гагаріна, 72; Факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства

  • 11 лютого 2013 року, початок презентації о 18:00

Арт-крамниця Білокнижник, вул Червона, 11

 

 

 

 

 

Про авторів

Сашко Ушкалов

Додав nady 04 лютого 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска