Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Танцювальна вечірка SWING DANCE PARTY & "Овсянников- Квартет"

27 ВЕРЕСНЯ 19:00

арт-центр "Квартира" (вул. Червона Площа, 3-1)
60 - передпродаж , 80 - в день вечірки. 70 грн - для одягнених по "дрес -коду. "

27 вересня о 19 00 арт - центр КВАРТИРА запрошує вас на тематичний вечір SWING DANCE PARTY , на якому ви зможете насолодитися прекрасною музикою «епохи свінгу » 30 -40- х років у виконанні київського колективу " Овсянніков - Квартет" . У програмі вечора: концерт , майстер -клас з свінгу і - гарний настрій !

Що ж таке " свінг " ?
Це - жанр в музиці і стиль у танці. В обох випадках у них спільний корінь в назві ( від англ. "Коливатися " ) , але як правило музиканти, що грають свінг не танцюють , а танцюючі - не грають.


" Овсянніков - Квартрет " :

Сергій Овсяннніков - гітарист , лідер гурту " Lush Life" , композитор , аранжувальник . Музикант брав участь у записі альбомів Ігоря Закуса , Володимира Волкова , Галини Толчанова , групи ManSound , а також - у якості сесійного студійного гітариста в поп -проектах : серед «клієнтів» Овсяннікова - Таїсія Повалій , Катя Бужинська , Діма Клімашенко , Софія Ротару.C групою Lush Life Сергій брав участь у фестивалях Gogolfest , Слов'янський Базар , Koktebel Jazz 2011 , Джаз На Закарпатті , Запорізький Джаз фест . Влітку 2012 Lush Life виступила з сольним концептом в Брюсселі в штаб -квартирі НАТО.

В даний час Сергія можна почути в київських клубах у складі власного тріо , а також в якості учасника груп « Lush Life » , « Twang » , дуету з Іллею Єресько , квартету Swing Brothers та багатьох інших.

склад:
Сергій Овсянніков - соло - гітара;
Діана Овсяннікова - вокал ;
Сергій варпа - ритм- гітара;
Іван Литвинов - контрабас .

------------------------------------------------

про " свінг " :
1 . Свінг (танець ) - група танців , розвилися під час « епохи свінгу » (пізні 1920-ті - 1940 -ті ) , а також сучасні танці ( лінді хоп , чарльстон , джіттербаг (як суміш стилів) , шег , бальбоа , блюз )
2 . Свінг (жанр у музиці) - напрям джазової музики , найбільш широко представлене у виконавській практиці великих оркестрів. Терміном " свінг " дослідники джазу позначають відрізок джазової історії , пов'язаний з піком популярності великих оркестрів і охоплює період приблизно з 1934 по 1946 роки , який так і називається - «епоха свінгу ».

Запрошуємо вас поринути в "епоху свінгу " , коли ноги і спідниці , а також інструменти і музиканти рухалися в ритмі швидкості світла , а весь зал був наповнений дикої енергетикою , посмішками і безмежним бажанням свободи і руху!

Важливо !
Дрес -код: епоха свінгу ( 30- 40е )

P.S. ;)
Дана вечірка не є завуальованою вечіркою для пар , які бажають познайомитися з парами.
Але познайомитися і добре провести вечір у нашому затишному закладі ніхто не забороняє , адже арт -квартира створена для зустрічей з друзями !

До зустрічі , друзі!

 

Про авторів

Арт-центр Квартира

Додав nady 08 вересня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска