Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Відкриття школи сучасної хореографії «Bomond Dance School»

16 ВЕРЕСНЯ 15:00

вул. Артема, 9-Д

Творча спілка "Майбутнє хореографіїї" і танцювальна компанія "Bomond Dance Company" презентують відкриття школи сучасної хореографії Дмитра Горошко Bomond Dance School. Нова танцювальна зала чекає на справжніх артистів з 16 вересня 2013 за адресою Дніпропетровськ, вул. Артема, 9-Д

Bomond Dance School - це унікальний  учбовий заклад європейського формату, який забезпечує хореографічну освіту найвищого рівня та професійну підготовку танцівників, згідно з новітніми методиками.

Мета Bomond Dance School :

- Зібрати найкращих викладачів Дніпропетровської області і завдяки ним приєднатися до всесвітнього співтовариства приватних хореографічних інститутів.

- створити ступеневу систему хореографічної освіти, надавши танцювальну вертикаль, яка забезпечує перетворення учнів школи на професійних артистів з подальшим працевлаштуванням в українські або закордонні компанії.

- зробити внесок у популяризацію хореографічного мистецтвазавдяки проведенню фестивалів, батлів, концертів, майстер-класів і семінарів, зйомці танцювальних відео-роликів і тв-программ, публікації танцювальної літератури і т.п..

Приємною особливістю навчання в Bomond Dance School є живий звук - усі заняття супроводжується акомпаніатором або діджеєм.

Програма відкриття Bomond Dance School:

• 15:00 Урочисте перерізання стрічки

• 15:15 Прес-конференція для журналістів,

• 16:00 Безкоштовний майстер-клас від Олени Перепеліци (Київ) з контемпорарі (техніка flying low),

• 18:00 Чемпіонат по кібері-танцях Dance Central 3,

• 20:00 After-party за участю DJ Mamalu

На прес-конференції будуть присутні засновник школи Дмитро Горошко, управляюча закладом Олена Маргарян та провідні викладачі школи

Довідка:

Творча Спілка «Майбутнє Хореографії» є наймаштабнішим освітнім об`єднанням хореографічного напрямку у Дніпропетровській області. Bomond Dance School – є восьмою за рахунком школою у складі спілки. Комерційну діяльність спілки уособлює танцювальна компанія "Bomond Dance Company", яка суміщує концертну (гастролі, перформанси тощо) та андеґраундну діяльність (глибоке вивчення стилів hip-hop культури і не тільки). 

 

Про авторів

Студія сучасного танцю Бомонд

Додав nady 11 вересня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска