Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Концерт кобзаря Віктора Пашника та презентація книги "Душа Моя"

09 ЖОВТНЯ

арт-центр "Квартира" вул. Червона Площа, 3-1)
50 грн., студентам та пенсіонерам - 40 грн.

9 жовтня 2013 року арт-центр Квартира запрошує вас на презентацію книги«Душа Моя» та концерт відомого українскього кобзаря, Віктора Пашника.

16:30  відбудеться прес-конференція з нагоди презентації книги «Душа Моя».
У ній приймуть участь бандурист Віктор Пашник та фотограф Любов Бахарєва,

18:00 всі бажаючі зможуть залишитися на концерт Віктора Пашника, на якому ви почуєте не тільки авторські пісні кобзаря, але й багацько народних творів.

Вітається національний одяг

Книга видаватиметься українською мовою та вміщатиме у собі авторські тексти пісень відомого барда Віктора Пашника, знаного також під псевдонімом кобзар Шкрум.

Ще у книзі будуть представлені акорди, щоб кожний бажаючий зміг з легкістю вивчити мелодію. Головною метою видання книги «Душа Моя» є підвищення рівня патріотизму, популяризація українських традицій та збагачення духовної культури пересічного українця, в першу чергу молоді, котра, власне, є майбутнім української держави, а також демонстрація іншим багатства і розмаїтості української культури. Тому примітним буде те, що ілюстрація видання супроводжуватиметься петриківським розписом.

Про бандуриста:
Віктор Пашник вже близько 10 років подорожує різними куточками України із власними концертними програмами. Співає він лише на живо, під гру бандури та гітари. Зміст його пісень – філософський. У своїх виступах він торкається тематики рідного краю та справжніх почуттів, до того ж Віктор дуже щіра та відкрита людина. Маючі нагоду спілкування з людьми, як митець який покликаний нести в народ світло завжди із задоволенням робить це на своїх виступах. Кобзар, який лікує душі, так кажуть про нього люди.

http://www.youtube.com/watch?v=ZxMsLHCtAs8

 

16:30 - прес-конференція з нагоди презентації книги «Душа Моя» (віхд вільний)

18:00 - концерт Віктора Пашника

Вартість квитків: 50 грн, студентам та пенсіонерам - 40 грн

 

Довідки:
050 42 11 304
056 371 45 22

 

 

Про авторів

Віктор Пашник

Додав nady 19 вересня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска