Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Концерт «Світові Зірки Аргентиського Танго»

04 ГРУДНЯ 19:00

Театр російської драми ім. Горького

За підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні, представляємо гастрольний тур: «Світові Зірки Аргентинського Танго» у Києві, Полтаві, Дніпропетровську та Донецьку.

4 грудня 2013, о 19:00, в Театрі російської драми ім. Горького з новою програмою виступлять «Світові Зірки Аргентинського Танго», за участі Чемпіонів Світу з аргентинським танго Нері Піліу і Яніни Киньонес (Аргентина) , і московського оркестру «Solo Tango Orquesta».

Нері Піліу і Яніна Киньонес (Аргентина ) - молода, дуже талановита, красива, яскрава пара, приголомшливо танцююча як сценічне танго, так і класичний танго - салон. Шоу Нері і Яніни просто приголомшують енергією, красою, віртуозністю рухів. Їх танго - салон елегантний і чуттєвий. Вони виступають на кращих майданчиках Буенос- Айреса, а їх семінари чекають з нетерпінням по всьому світу. Переможці Чемпіонату світу з аргентинського танго в Буенос- Айресі в 2008 році!

Акомпанувати цієї зоряній парі буде не менш відомий у світових колах танго, оркестр «Solo Tango Orquesta».

Переможець міжнародних конкурсів, офіційний оркестр найбільших міжнародних фестивалів, який підкорив серця глядачів Європи, Азії та Аргентини своїм професіоналізмом, харизмою, віртуозністю виконання, а також глибоким почуттям стилю, енергетикою, яка безумовно зарядить всіх присутніх у залі.

Звучати будуть як так звані «хіти» танго, так і менш відомі найскладніші танго - композиції, виконати які зможуть тільки професіонали з багаторічною підготовкою .

Слухаючи таку музику, кожен відкриє в собі завісу незвіданого і нового, отримавши при цьому колосальне задоволення. «Світові зірки Танго» нікого не залишать байдужими!

 

Про авторів

Театр російської драми ім. М. Горького

Додав nady 02 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска