Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Творчій вечір письменника та журналіста Андрія Кокотюхи в івент-кафе "Хундертвассер"

23 ЖОВТНЯ 18:00

івент-кафе "Хундертвассер" (вул. Рогальова, 14)
Вхід вільний

Культурний центр "Арт-Вертеп" запрошує на зустріч з "батьком українського детективу" Андрієм Кокотюхою, яка відбудеться 23 жовтня о 18:00 в івент-кафе "Хундертвассер" (вул. Рогальова, 14). Письменник та журналіст  презентує свої останні книжки: «Червоний», «Таємне джерело», «Поховання Аделі».

«Поховання Аделі»:

"Щодня випуски новин у прайм-тайм повідомляють нам про скоєні вбивства і майже нічого не говорять про успішно розкриті. Складається враження: вбити людину просто, лишитися без покарання – реально. Саме тому лікар Ростислав Сахно – не просто герой пропонованої книги, а й може вважатися одним із типових героїв нашого часу. План убивства власної дружини на ім`я Адель він виношує довго, закручує хитро та втілює успішно. Ну, так убивці, в усякому разі, здається… Перед нами – сучасна історія Злочину та Кари, витримана в стилі класичних соціальних драм з додаванням напруженої атмосфери, характерної для фільмів Альфреда Хічкока". 

 

«Таємне джерело»:

"Коли прагматичний і скептичний Ігор Князевич починав розслідування серії загадкових убивств, він навіть не здогадувався, що сліди приведуть його до прадавнього Чорного лісу, де струмить таємне джерело. Добру людину, якщо вірити народним оповідкам, вода з нього може оживити. А лиху, із чорним серцем, - убити. Люди зникають, а джерело зберігає свою таємницю. Та чи до снаги Князевичу розплутати цей міфічний клубок?"

 

«Червоний»:

"Їм закидають масові вбивства вчителів. бандерівцям місце в ГУЛАГу, де вони... можуть бути корисними. Замість скніти в таборах ватажок повстанців Данило Червоний наводить там лад! І нехай він планує втечу, йому, героєві чи бандиту, єдиному до снаги приборкати ув`язнених злодіїв. Як це було, розкажуть три свідки: міліціонер, чекіст і ворог народу. не шукайте Червоного ані серед мертвих, ані серед живих, шукайте серед овіяних легендою!"

 

 

Про авторів

Андрій Кокотюха

Додав nady 03 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска