Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Танок На Майдані Конго Фагот - Моя зброя (2013 р.) 7.11 Mb
Танок На Майдані Конго Фідель (2013 р.) 6.27 Mb
Танок На Майдані Конго Та ти шо (2004) 5.51 Mb
Танок На Майдані Конго We Are The Champions (2004) 1.19 Mb
Танок На Майдані Конго Варіанти (by Сергій Жадан) 1,10 Mb
Танок На Майдані Конго Проїхали 10,40 Mb

Дніпро / Концерт ТНМК та Академічного Симфонічного Оркестру «Слобожанський»

11 ЛИСТОПАДА 19:00

Академічний Український Музично-Драматичний театр ім. Т. Г. Шевченко
Цена билета: довідки за телефоном: (056) 778-15-14, (056) 372-96-40, 093-206-18-12, 067-622-14-40.

Танок на майдані Конґо і Молодіжний Академічний Симфонічний Оркестр «Слобожанський» представляють спільний концерт «Симфонічний хіп-хоп». Вперше в Україні в одному шоу об'єднані настільки різні стилі музики - академічне звучання симфонічного оркестру і хіп-хоп. В концерті звучать оригінальні симфонічні аранжування відомих хітів групи та презентується декілька нових композицій.

Вперше цю програму було зіграно 29 березня у Харківському театрі Опери та Балету. Після успішної прем’єри «Симфонічний хіп-хоп» буде зіграно в Києві (театр ім. Франка) та Львові (театр ім. Заньковецької).

«Я  впевнений, що спільний концерт ТНМК  і МАСО викличе щирий інтерес у справжніх цінителів музичного мистецтва».
Народний артист України, художній керівник МАСО «Слобожанський», професор Г.А.Абаджян

«Ми давно мріяли зробити симфонічний концерт. Спочатку зіграли це вдома, в Харкові, тепер час показати «Симфонічний хіп-хоп» в інших містах».
Олег «Фагот» Михайлюта, ТНМК

«Диригент Юрій Яковенко зробив з нашою музикою щось надзвичайне. Ми слухали, непомітно переглядалися і робили один одному великі очі».
Олександр «Фоззі» Сидоренко, ТНМК

«Фагот кілька разів виконував соло на однойменному інструменті, публіка підспівувала і пританцьовувала, а після закінчення двогодинного виступу зал тричі викликав музикантів на біс».
«Сьогодні»

«Загальний настрій концерту заставляв втискатися в спинку крісла, буквально затамовувати дихання і глибоко видихати після кожного нового треку. Хто не був – кусайте лікті, або, як мінімум, стежте за анонсами і їдьте на концерт  в інше місто. «Симфонічний хип-хоп» обов'язково потрібно побачити, почути і відчути».
«Дозор»

«Якщо при погляді на афішу і виникали певні сумніви в сумісності хіп-хопу і симфонічного оркестру, то концерт показав, що професіоналізм академічних музикантів та драйв хіп-хоперів - запорука успіху в публіки. МАСО і ТНМК - відмінний тандем. Вражень залишилося досить, щоб, згадуючи яскраві моменти, відчувати себе з біса щасливим!»
«Харківський Університет Містецтв»

info@tnmk.com    tnmk.com
kmso@ukr.net      maso.org.ua

Харківський Молодіжний симфонічний оркестр "Слобожанський" створений в 1993 році на базі Харківського національного університету мистецтв ім. І.П.Котляревського. "Слобожанський" є першим і єдиним в Україні професійним молодіжним симфонічним оркестром. 1994 року на Європейському Музичному Фестивалі в Копенгагені (Данія) оркестр було визнано "Кращим молодіжним симфонічним оркестром Європи".

 

Про авторів

Танок На Майдані Конго

Додав nady 25 жовтня 2013

Коментарi

09 листопада 2013

шкода.схоже не буде концерту(

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска