Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Zapaska Ружа 2012 5.27 Mb
Гурт Zapaska Nespodivanо 6,95 Mb
Гурт Zapaska Waitress Song 5,66 Mb
Гурт Zapaska niema ryby (2011 р.) 4,43 Mb
Гурт Zapaska Прорізна (2010 р.) 7,12 Mb

Дніпро / Концерт гурту « Zapaska» з презентацією нових пісень

02 ГРУДНЯ 20:00

арт-кафе "Невідомий Петровський" (вул. Набережна Леніна, 15 А)
передпродаж - 30 грн., в день концерту - 40 грн.

Zapaska їде в тур містами України випробовувати нові пісні

Минулого року український електро-акустичний інді-поп гурт Zapaska зіграв більше 80-ти концертів, більшу частину з яких - за кордоном. Але в дискографії колективу налічується лише два EP і жодного повного альбому. І от нарешті Zapaska дозріла до кардинального кроку – випуску повноцінного альбому. Музиканти роблять крок назустріч традиції. Якщо раніше хронометраж альбому був обмежений видом носія, то тепер випуск диска тривалістю година скоріше архаїзм.

"Левова доля музики висить в необмеженому інтернеті, - каже учасник гурту Павло Нечитайло, - а ми продовжуємо панахиду над сідішками".

Але перш ніж записати альбом - гурт відправляється в тур Україною. Тур-випробовування свіжого матеріалу. Цього разу дует обіцяє познущатися над кількома мовами, помінятись інструментами та препарувати поетичну класику.

Крім старого синтезатора з ринку в Любліні й звичного для Zapaska набору інструментів, на альбомі з'являться речі, які традиційно не використовуються для створення музики.

У лютому Zapaska відіграє кілька концертів у Польщі та Швеції, а також заграє на фестивалі Undergroung/Independent, а вже в кінці лютого розпочне весняний тур Україною. У квітні та травні гурт вирушає з великим туром до Європи і відвідає Чехію, Словаччину, Польщу, Німеччину та інші країни.

У 2011-2012 році Zapaska відіграли десятки спільних концертів з чеським гуртом Kuzmich Orchestra та словацьким Longital. Схоже, що братні музиканти-слов’яни теж звучатимуть в деяких треках.

Зведення і реліз альбому українського гурту, скоріш за все, відбудеться за кордоном. Випуск заплановано на кінець весни-початок літа.

 

 

Про авторів

Гурт Zapaska

Додав nady 01 грудня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска