Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Сергій Притула та Вар'яти-шоу

06 ЛИСТОПАДА 19:00

БК Шинник
Вартість квитків: 80 - 280 грн.

6 листопада у Днiпропетровську Сергій Притула та його Вар'яти-шоу

З моменту весняних гастролів Сергія Притули і його Вар'яти-шоу по містах України (40 великих і малих міст) пройшло не так багато часу, а колектив уже поїхав в новий, осінній, тур з новою програмою. У жовтні артисти з аншлагами виступили у Києві, Одесі, Миколаєві. На черзі Черкаси, Дніпропетровськ, Полтава і Харків. Дніпропетровськ Вар'яти-шоу побачить вперше, проте багатьом глядачам учасники шоу знайомі по іграх Дніпровської ліги КВН.

Вар'яти сьогодні – це шестеро артистів, які протягом усього концерту ні на мить не дають нудьгувати. Ти разом з ними смієшся з історій з життя чоловіка й дружини, усмоктуєш любов зятя до тещі, радієш пожежі в податковій, стежиш за депутатами в аквапарку, співаєш лайт-версію хіта про президента сусідньої держави, йдеш на полювання чи разом з Притулою спілкуєшся в єгипетському барі з барменом. І ці історії - одна смішніше за іншу.

Вони майже не жартують про політику. В їхніх номерах немає матів і жартів нижче пояса - тільки теми з нашого побуту.

А ще це двi години якісного гумору. До речі, Вар'яти - єдине в Україні шоу українською мовою. «Ми просто намагаємось показати більшості наших співвітчизників, що сучасний гумор може звучати українською, і що він конкурентоздатний! Найчастіше в уяві людей україномовний гумор – це коли виходить пузатий дядько у вишиванці і читає гуморески Глазового, - говорить керівник шоу, відомий телеведучий Сергій Притула. - Зрештою, в часи існування «Бійцівського Клубу» (телепроект 95-го кварталу) учасники Вар’яти-шоу виграли стільки «боїв», що мені навіть важко порахувати. «Рвали» і публіку, і журі. Так що ми вже бачили, що наш гумор може бити різного калібру маститих гумористів. Будемо тримати марку!»

Зустрічайте Вар'ятiв у своєму місті!

6.11 – Дніпропетровськ, ДК Шинник, 19.00, вартість квитків: 80 – 280 грн.

Квитки можна придбати тут: http://goo.gl/loRUqR

Про шоу:

ВАР’ЯТИ-ШОУ було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема. 

Керівник та ідейний натхненник Вар’ятів – відомий український шоумен, телеведучий, волонтер та селебріті Сергій Притула.

Сьогодні до складу Вар’ятів входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Сайт шоу: http://varyatu.com.ua

Сторінка в FB: facebook.com/varyaty

Сторінка ВК: vk.com/varyaty

Сторінка в Youtube: youtube.com/varyaty

Сторінка в Instagram: instagram.com/varyatyshow/

По всім питанням щодо інтерв’ю та інших матеріалів: Ганна Бешкенадзе, ovoshch@gmail.com

Показується DSC_5977.jpeg

 

Про авторів

Сергій Притула

Додав ceny bab 27 жовтня 2015

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска