Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / «ЗИМОВИЙ БЛЮЗ»

06 ГРУДНЯ 15:00

м. Дніпропетровськ, зал Дніпропетровської консерваторії, вул.Ливарна,10
Вхід вільний

«ЗИМОВИЙ БЛЮЗ»

за участю Джаз-оркестра під кер.Ю.Паламарчука www.bigband.dnepr.net , джаз-квартету «Маніфест» під кер.В.Соловйова, Біг-бенда і Секстету консерваторії.

Коментар патріарха джазового руху в Дніпропетровську Юрія Паламарчука:

«Ми вдячні всім нашим шанувальникам, всім джазофілам і джазменам, що підтримують наші джазові концерти. Джаз вже давно став інтернаціональним, він увібрав в себе, oкрім негритянської, музичну культуру багатьох країн, у тому числі і України (пригадаємо обробки укр.пісень, вельми вдало зробленими «Маніфестом»). Як професіонал, причетний до створення масштабного проекту, – фестивалю «Джаз на Дніпрі», я дуже засмучений, що наше керівництво не знайшло цього року можливості проведення цього фестивалю, єдиного міжнародного музичного форуму Придніпров'я. Тому наш «Зимовий Блюз» в розширеному складі, напевно, зможе в якійсь мірі заповнити нашу ностальгію по джазу і джазовому фестивалю. Особлива подяка ректорові Дніпропетровської консерваторії Юрієві Новікову за підтримку нашого проекту.

Я запрошую всіх любителів Джазу на великий концерт в зал Дніпропетровської консерваторії. У ньому будуть виконані, разом з традиційно улюбленими джазовими хітами, п'єси з репертуару видатних джазових сурмачів Майкарда Фергюсона і Артуро Сандовала. Відкриттям для багатьох джазофілів стануть твори неперевершеного піаніста і композитора Мішеля Каміло».

 

Про авторів

Джаз-квартет Маніфест

Додав Art-Vertep 30 листопада 2007

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска