Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

САД Зелена травка (слова Тараса Шевченка) 8,87 Mb

Дніпро / Концерт гурту «Сад» «Тягло нашару!»

16 ЛЮТОГО 20:00

м. Дніпропетровськ, «Рок-Кафе», наб. Перемоги, 106а
30 грн.

Це безперечно унікальне явище у сучасній українській рок-культурі! Професійні музиканти створюють свої композиції, використовуючи тексти Т.Шевченка, Д.Андреєва та ін. класиків. При цьому їхні аранжування досить впізнаваємі, і незважаючи на хардсаунд, група має своє неповторне обличчя, а вважаючи, що їхня база вже багато років у Києві на цей концерт треба піти всім, хто небайдужий до сучасної укр.муз.культури взагалі!!!

Цього разу музиканти гурту САД представлять дніпропетровській публіці більш розважальну, але не менш драйвову клубну програму під назвою “Тягло нашару”.

Heavy metal - в кожну хату!!!

 

Про авторів

САД

Додав Art-Vertep 10 січня 2008

Коментарi

16 січня 2008

Це безперечно унікальне явище у сучасній українській рок-культурі! Професійні музиканти створюють свої композиції, використовуючи тексти Т.Шевченка, Д.Андреєва та ін. класиків. При цьому їхні аранжування досить впізнаваємі, і незважаючи на хардсаунд, група має своє неповторне обличчя, а вважаючи, що їхня база вже багато років у Києві, на цей концерт треба піти всім, хто небайдужий до сучасної укр.муз.культури взагалі!!!

02 лютого 2008
jah

У нашому місті я знаю тільки два високопрофесійних рок-гурти. Один із них то - САД! А в Україні це мабуть чи не єдиний колектив, який грає таку потужну і разом з тим інтелектуальну музику. Обов’язково піду на виступ цієї дуже цікавої команди і приведу із собою декілька своїх товаришів. Бажаю хлопцям класно відіграти та сповна порадувати своїм виступом місцевих гурманів hard & heavy!

05 лютого 2008

Heavy metal - в кожну Дніпропетровську хату!!!
Класс, САДовцы выступают в родных пенатах!!! Желаем музыкантам отличного саунда и классной обратной связи со слушателями. Я надеюсь, что это выступление положит начало тесному сотрудничеству Артвертепа с такой неординарной и долгожданной профессиональной группой, как САД, а значит, у днепропетровцев будет возможность еще не один раз послушать и увидеть своих кумиров в их родном городе. Желаем САДу расцвесть 16-го февраля ярким музыкальным событием в г. Днепропетровске, поддержка фанов (т.е. меня и моих друзей) будет обеспечана.
Творческих "узбеков" вам, музыканы!
С уважением, ваши фаны. :)))
До скорой встречи.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска