Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Джаз Sergey Davydov - Anatoly Gerasimov. The Night 9,22 Mb

Дніпро / Літній блюз від Дніпропетровського Біг-бенду

19 ЧЕРВНЯ 18:30

м. Дніпропетровськ, Концертна зала консерваторії, вул.Ливарна, 10
30 грн.

Дніпропетровський Біг-бенд під орудою Юрія Паламарчука видасть черговий заряд теплих, джазових емоцій. Джазова тусовка із задоволенням усвідомлює, що зал Дніпропетровської консерваторії все більше підвищує свою культурну значущість, наближаючись таким чином до залів консерваторій Києва, Москви, С-Петербурга. Це і не дивно, адже в нашій консерваторії є естрадно-джазове відділення і розсип яскравих молодих дарувань.

Джаз, як музичне явище, вже давно зайняв свою нішу серед всесвітньої музичної культури. Язик цієї музики універсальний, він відображає емоційний стан душі. Слухачу, що прийшов на джазовий концерт, подобається саме ця музика, що дає величезний заряд позитивних емоцій, яку хочеться слухати знов і знов. Тому підтримка таких

серйозних професійних колективів, як Дніпропетровський Біг-бенд під управлінням Юрія Паламарчука – це соціально значуща задача для збереження і примноження культурного потенціалу України. Ми рухаємося до Європи, але чи знаємо ми, скільки там щорічно проводиться міжнародних джазових фестивалів, на яких грають біг-бенди?

Їх неймовірна кількість! І ми не гірше, наш Біг-бенд тому підтвердження. Демонструючи високу якість, цілеспрямованість всього колективу, що складається з кращих музикантів, як не порадіти за те, що ми маємо нагоду послухати справжній Джаз з великої літери!

Квитки продаватимуться при вході.

 

Про авторів

Джаз

Додав Art-Vertep 17 квітня 2008

Коментарi

Лайма
13 травня 2008

А чому про квиточки нічого не сказано???)))

09 червня 2008

А скільки коштуватиме квиток?

Art-Vertep
09 червня 2008

Вартість квитка - 30 гривень

26 червня 2008

Так коли все ж таки: 27-го чи 19-го?.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска