Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Шведський сінті-поп від гурту LOWE

06 БЕРЕЗНЯ 20:00

club MasterShmidt (вул. Шмідта, 14)
50 грн. - попередньо, 60 грн. - в день концерту

Сучасне емоційне синтетичне, з акустичним обрамленням, зі штампом «Зроблено в Швеції» - саме так можна описати звучання гурту LOWE. Музика Lowe - це квінтесенція звучання таких артистів, як Depeche Mode, New Order, Keane і A-ha, що пропущена крізь призму шведської синтетичної естетики та помножена на драйв легендарних STATEMACHINE, двоє участників якої грають тепер в LOWE. Але порівнювати ці дві команди просто безглуздо.

Гурт LOWE був створений в 2002 році музикантами Jorgen «Leo» Josefsson (вокал/гітара), Rickard Gunnarsson (бас) та Mehdi Bagherzadeh (клавішні). Дебютувало тріо з синглами «The Vanishing» і «Ahead of Our Time», які одразу ж злетіли на найтоповіші рядки чартів, і не тільки в Швеції, доказом чому стали декілька тижнів, коли перші два сингли тримали 1-у позицію чартів відомого журналу Side-Line! Вслід за релізами синглів, LOWE знімає відео на пісню «Ahead of Our Time» в Королевській Шведській Опері (Стокгольм), ставши першою в історії цієї країни музичною формацією, якій дозволили зйомки в цьому приміщенні.

Кількість місць обмежена, замовлення квитків: 33-55-82

 

Про авторів

Гурт Lowe , the performance club MasterShmidt

Додав Art-Vertep 25 лютого 2009

Коментарi

27 лютого 2009

а до нас в Майдан вони приїжджали ще у 2006-му році... До речі, дуже хороші хлопці, багато жартували на тему сексуальної розбещеності))), кому цікаво, ось інтерв"ю з ними, правда, основні перли, звичайно, туди не ввійшли http://www.maydan.com.ua/live14.php )))

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска