Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Василь Васильців Василіса (2009 р.) 9,06 Mb

Дніпро / Василь Васильців у Дніпропетровську!

24 КВІТНЯ 20:00

Клуб Dream-Box (пр. Гагаріна, 10)
40 грн.


Уперше легендарний Василь Васильців завітає до Дніпропетровська!

КОНЦЕРТНИЙ_ЕКШН_TOUR - це презентація другого ліцензійного диску «Дуже близько», книжки-збірки пісень з акордами «Я розвертаю тебе», концептуально-нового кліпу «Дуже близько» та концерт.

Концепція диску «Дуже близько» полягає у тому, що кожен знаходиться дуже близько до своєї мети, хоч шлях до неї часто лежить через сумніви і вагання. Саунд-продюсером проекту виступив Микола Сало (MS`Rec Studio). Випуск альбому здійснено ZMS-Records.

До збірки пісень «Я розвертаю тебе», яка щойно вийшла у видавництві «Тріада Плюс», увійшли 69 пісень, що складають п`ять нових альбомів. В передмові злегка піднімається завіса над написанням деяких пісень. Книжка стане цінною знахідкою для тих хто прагне співати пісні Василя під гітару чи фортепіано – адже вперше слова пісень у збірці подаються з акордами у власноруч-розробленій автором системі позначення.

Сценарій кліпу «Дуже близько» був написаний Василем Васильцівом а режисером його виступив молодий київський кліп-мейкер Вадим Левчук. Концепція кліпу полягає у тому, що події життя несподівані і непередбачувані: ніколи не знаєш де і коли з тобою станеться щось класне, або де і коли зустрінеш ту, яка може змінити твоє життя. В певній ситуації, ураган емоцій можуть викликати речі, які в звичайних умовах просто не помічаєш (погляд, жест, образ) і змінити все. Локаціями зйомки були вибрані несподівані закутки Львова а також один з оригінальних арт-клубів.

Завершиться презентація концертом, де Василь Васильців виконає свої пісні.


 

Про авторів

Василь Васильців

Додав Art-Vertep 07 квітня 2009

Коментарi

maskafogo
11 квітня 2009

єєєєєєєєєєєєєєє!!!!!! так!!!!!!!!! до нас їде божество західного психоделу!!

у вівторок о 19:36

Краще б приїхали естетіки.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска