Увійти · Зареєструватися
 

MP3

ManSound Не метелиця лугом стелиться (2009 р.) 11,94 Mb
ManSound Amore No • Non Voglio Mica La Luna • Susanna (2009 р.) 13,79 Mb
ManSound Tetri Rashi (Georgian song, 2009) 9,73 Mb
ManSound Yiddishe Mamme Hava Nagila (2009 p.) 16,62 Mb
ManSound Щедрик (2005 р.) 4.94 Mb
ManSound Триптих українських пісень 4.78 Mb

Дніпро / МanSound уперше в Дніпропетровську: презентація альбому «Voyage»

21 ТРАВНЯ 20:00

Кафе ПроJazz (вул. Рогальова, 12б)
Вартість квитків: 75, 100, 150 грн.

МanSound уперше в Дніпропетровську:

презентація альбому «Voyage»

Кількість місць обмежена, замовлення квитків за тел. 33-55-82.

Журналісти, охочі акредитуватися на концерт – звертайтеся за тел. 33-55-82 або mail@artvertep.dp.ua. Прес-конференція відбудеться о 19:00

Обов‘язковою умовою акредитаії є розміщення анонсу у виданні, яке ви представляєте!

ManSound — вокальний секстет, заснований 1994 року. Ця унікальна формація налічує тринадцятий рік свого існування. Група брала участь у понад 50 джазових фестивалях, вони тричі виступали на фестивалі Лайонелла Хемптона у США. All American Entertainment Awards номінувала ManSound у 2001 році на звання найкращої вокальної групи. 2002-го ManSound завоював Гран-прі на міжнародному конкурсі акапельних груп Vokal Total. 2004 року Всесвітня акапельна асоціація (CASA) визнала відомий джазовий стандарт Nature boy в аранжуванні Володимира Міхновецького найкращим у світі вокальним виконанням у стилі джаз.

Склад: Юрій Роменський, Сергій Харченко, Володимир Трач, Володимир Сухін — тенори, В'ячеслав Рубель — баритон, Рубен Толмачов — бас.

Альбом «Voyage»

У грудні 2006 року учасники групи ManSound спільно з продюсером джаз-фестивалю ДоДж Олександром Cірим задумали проект ManSound Collection. Ідея полягала в тому, щоб у рамках одного альбому представити популярні композиції різних країн світу. В результаті до проекту було відібрано 16 пісень, виконаних на 10 мовах. Прем'єра цієї програми відбулася в рамках фестивалю «ДоДж» у Києві в травні 2007 року. Через деякий час у ManSound з'явилася ідея студійної запису проекту, яка через півтора року матеріалізувалися в альбом «Voyage».

Географія п'єс справді обширна - від Бразилії і США до країн Центральної, Східної Європи та Австралії. Ну, а перелік самих композицій не може не вражати.

Диск відкривається знаменитою бразильською темою «Mas Que Nada». Ця композиція у виконанні Серджіо Мендеса і групи The Black Eyed Peas зовсім недавно облетіла всі чарти світу. Далі йдуть «кавери на легендарні композиції Queen ( «Crazy Little Thing Called Love»), Bee Gees ( «How Deep Is Your Love») та Чіка Корії ( «Spain»). Німеччина представлена авторським аранжуванням п'єси «Air On G String» Йогана-Себастьяна Баха. Францію презентує знаменита пісня «Les Moulins De Mon Coeur» Мішеля Леграна, яка вперше

прозвучала в кінофільмі «Шербурзькі парасольки». Усім шанувальникам італійської музики прийдеться до душі попурі на найпопулярніші поп-хіти «Amore no», «Non Voglio», «Mica La Luna» і «Susanna», що виконували раніше зокрема Адріано Челентано та Тото Кутуньо. Не обійшлося і без реверансу в бік старих добрих радянських пісень - «Чорний кіт», «Пісенька шофера». До них додалася «Гей, моряче», пам'ятна за фільмом «Людина-амфібія». Нарешті, Україна відзначена «Червоною Рутою» Володимира Івасюка.

У записі альбому взяв участь відомий бразильський перкуссіоніст і барабанщик Адріано Сантуш. Він записав перкусії в двох треках - «Mas Que Nada» і «Spain»

 

Про авторів

ManSound

Додав Art-Vertep 30 квітня 2009

Коментарi

Art-Vertep
06 травня 2009

Квитки уже в продажу в Білокнижнику (вул. Червона площа, 3)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска