Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Вистава за п'єсою Ж. П. Сартра «За зачиненими дверима» у виконанні молодіжного театру «Маленька сцена»

12 ВЕРЕСНЯ 19:00

арт-центр "Квартира" (вул. Червона Площа, 3-1)
50 грн. - 1 и 2 ряд, 40 грн. 3-6 ряд

12 вересня о 19.00 арт - центр КВАРТИРА і молодіжний театр « Маленька сцена» запрошують вас переглянути виставу за п'єсою Ж. П. Сартра « За зачиненими дверима ».

« За зачиненими дверима » - п'єса в одному акті Жана -Поля Сартра (1943). Вперше поставлена в театрі « В'є Коломб'є » ( франц. ) в 1944 році, є однією з найбільш репертуарних п'єс Сартра .

П'єса Сартра - це своєрідна ілюстрація тези « Пекло - це інші» , а її зміст - це « проповідь людиноненависництва » : Пекло - це не тортури , жаровні , посміхаються чорти , - Пекло - це самі люди , охоче стають самими витонченими і винахідливими катами своїх сусідів.

сюжет :
Журналіст Гарсен , багачка Естель і поштова служить Інес потрапляють після смерті в закрите приміщення - Пекло .

Театр «Маленька сцена» :
Молодіжний театр « Маленька сцена» є унікальним і єдиним у своєму роді не тільки з тієї причини , що розташований на лівому березі (а це зазвичай викликає асоціації з чим завгодно : заводи , занедбані будівлі , високий рівень криміналу , але тільки не мистецтво).

Наша унікальність полягає і в іншому . Ми виступаємо , мабуть , на самій маленькій сцені міста Дніпропетровська (звідси й назва). Але нас це жодною мірою не бентежить. Наше приміщення вміщує в себе всього 17 глядачів. Але ми все одно намагаємося донести до них ту суть , яку хотіли і викладаємось повністю . Близькість акторів із глядачем створює як необхідний затишок , так і ефект присутності . Ми творимо в ім'я Мистецтва , несемо світле і розумне в цей світ і будемо віддавати себе глядачеві на кожному виступі . Головне , щоб він був . Завжди ваш , молодіжний театр « Маленька сцена».

Арт- центр Квартира з радістю допоміг театру «Маленька сцена» показати більшій кількості глядачів міста ті істини , які роблять наш світ і людей кращим. Запрошуємо вас на виставу , після якого ви зможете задати питання режисерові й акторам , а також поділитися своїми враженнями від побаченого !

 

Про авторів

Арт-центр Квартира

Додав nady 08 вересня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска