Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Майстер-клас: Косоплетіння (брейди або французькі косички) від Олександри Рубцової

29 СІЧНЯ 15:00

Культурний Центр "Арт-Вертеп", вул. Червона, 11
120 грн.

Французькі косички або брейди - різновид афрзачіски. Головна особливість їх полягає в тому, що спочатку вони плетуться по контуру голови, впритул до шкіри. При цьому кіски можуть плестися прямо, а можуть утворювати на поверхні голови хитромудрі візерунки, зигзаги, закручені орнаменти. А кінчики волосся заплітають у тонкі африканські косички.

Афрокосички - дуже зручна зачіска, яка підходить для повсякденного життя, занять спортом, створення вечірніх зачісок. Це одна із самих креативних зачісок. При бажанні можливо змінити загальний вигляд волосся (їх колір довжину і обсяг) до невпізнання і без шкоди для волосся.

Класично афрокосички створюються шляхом вплетення у волосся спеціального штучного матеріалу (канекалона) або ниток.

Афрозачіски такі різноманітні, що підходять практично всім. Різноманітні плетіння можна підібрати під будь-який овал обличчя і розріз очей, а так само під будь-який стиль - спортивний, фольклорний, навіть діловий. Це зачіска для тих, хто бажає в будь-який час виглядати ефектно, оригінально і внести у своє життя трохи екстриму та гострих відчуттів!

В ході запропонованого майстер-класу ви дізнаєтесь про способи плетіння Французьких косичок як з волосся, так і з приплетом ниток або каникалону, та власноруч зможете закріпити отриманні знання. З теоретичної довідки Олександри Рубцової ви дізнаєтесь також багато цікавого як про особливості плетіння афрокосичок та французьких косичок (як підвиду афро-), так і про правила догляду за такою зачіскою, а також про особливості підбору кольорів канекалону відносно кольору вашого волосся.

В результаті виконаня практичного завдання майстер-класу, отримаєте власноруч сплетену зачіску на своїй моделі, якою може бути чи-то ваша донечка, а чи-то подруга, яка захоче і надалі бути вашою моделлю в ході вашого особистого росту в якості майстра з Косоплетіння! І пам'ятайте, афрозачіска придасть оригінальність будь-якому вбранню.

Навчитися косоплетінню нам допоможе досвітчена майстриня, за яку говорять створені нею твори і великий досвід і у мистецькій сфері зокрема.

Надсилайте заявку, зазначаючи бажану дату та час проведення, і готуйтесь до отримання цікавих знань та вмінь!)

Тривалість майстер-класу: 2,5 - 3 години
Максимальна кількість учасників: 6 людей

Вартість: 120 грн.
Місце проведення:
Культурний Центр "Арт-Вертеп", вул. Червона, 11

Увага!

  • Цей майстер-клас потребує наявності моделі для виконання практичних завдань!
    Шукайте волонтерів, якім в якості винагороди за терпимість вдасться прослухати цікаву інформацію з Косоплетіння)
  • в заявці на майстер-клас зазначайте, будь ласка, колір вашого волосся

Заявку надсилайте за адресою: artvertep@gmail.com
або телефонуйте: +38 050 361 62 82

 

Про авторів

Олександра Рубцова , Культурний центр Арт-Вертеп

Додав ceny bab 26 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска