Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Неформальна зустріч з американським художником Яносом Еньєді

25 ЖОВТНЯ 19:00

м. Дніпропетровськ, коктейль-клуб «Паралелі», вул. Короленка, 3а
Вхід вільний!

Неформальна зустріч з американським художником Яносом Еньєді

Meet American artist Janos Enyedi

Американський художник Янос Еньєді працює у жанрі об’ємного індустріального пейзажу. У роботах поєднує живопис та елементи з металу. Виставки його 3D-робіт проводяться в багатьох країнах світу.

В Україні його твори представлені в Американському культурному центрі у Києві.

Янос Еньєді, син офіцера ВМС США, народився у Чикаго, місті – живому втіленні індустріальної естетики. До України художник завітав з метою помилуватися нашими промисловими пейзажами. Також автор шукає можливості організації виставок своїх робіт у містах України.

Недивно, адже ця тематика є надзвичайно близькою нашій країні та нашому регіону зокрема.

Зустріч, що відбудеться за ініціативи самого художника, напрямлена на розвиток двобічних партнерських зв’язків у області мистецтва між Україною та США. Захід відбудеться за участі представників Американської амбасади в Україні.

У Дніпропетровську зустріч матиме неформальний характер. Задля вільного спілкування та обміну досвідом планується бесіда у питаннях та відповідях з можливістю подальшої дискусії. Серед запрошених – художники, фотографи, представники міських галерей, студенти, що вивчають живопис, і просто небайдужі до сучасного мистецтва люди. Учасники зустрічі зможуть побачити презентацію робіт художника та деякі з робіт – наживо.

Офіційний сайт та портфоліо художника http://www.furnaceroadstudio.com/

 

Про авторів

Коктейль-клуб «Паралелі»

Додав Art-Vertep 23 жовтня 2007

Коментарi

Міла Вольнова
23 жовтня 2007

...нам, українцям, справді нечасто спадає на думку шукати естетики у власних промислових пейзажах! В той час як люди спеціально їдуть з-за океану на них подивитись! :) Ідемо за натхненням :)))
P.S. не переживайте за мовний бар'єр - буде перекладач!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска