Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Донецьк / Доброчинна акція «Миколай про Тебе не забуде!» у Донецьку

01-18 ГРУДНЯ

Благодійний фонд «Наш дім – Україна» за адресою пр. Б. Хмельницького, 48

Акція у Донецьку проводиться вперше, до цього року вона проводилася вже 8 разів у різних містах України і встигла стати всеукраїнською.

Розпочалася традиція проведення цієї акції у Львові силами «Академії української молоді», потім вона розповсюдилася на Київ, Харків, Дніпропетровськ, Тернопіль, Луцьк, Кузнєцовск, Золочів, Луганськ, Ізмаїл, Черкаси, Ужгород, Керч, Житомир, Миколаїв та Конотоп.

Цього року Донецька обласна молодіжна громадська організація «Поштовх» разом з Всеукраїнським волонтерським проектом «Твори добро, Украина!», Управлінням у справах сім`ї, молоді та міжнародних зв`язків Донецької міської ради а також молодіжною газетою «А5» проводять акцію «Миколай про Тебе не забуде!» у Донецьку.

Всім відома легенда про великого благодійника святого Миколая, який у ніч на 19 грудня приносить всім дітям дарунки. Саме для того, щоб як можна більше дітей, які того потребують, отримали на це свято подарунок, і створюється подібна акція.

Розрахована вона на 3 етапи:

«Фабрика святого Миколая»

«Подаруй свято дітям!» - поїздка у дитячий будинок

«Прогулянки від святого Миколая» - виїзд дітей з дитячих будинків у кінотеатри, кафе, планетарій, тощо.

«Фабрика святого Миколая» починає роботу 1 грудня. Там збирають подарунки для дітей (солодощі, книжки, іграшки, одяг, тощо). Там також формуються групи з волонтерів (усього волонтерів 100 людей), які вирушать у донецькі родини, серед яких багатодітні та соціально незахищені родини). Розташована вона у приміщенні благодійного фонду «Наш дім – Україна» за адресою пр. Б. Хмельницького, 48.

17 та 18 грудня волонтери вирушать за адресами родин і вітатимуть дітей зі святом.

«Подаруй дітям свято» - це виїзд команди волонтерів зі святковим концертом у 3 дитячих будинки м. Донецька. Це відбудеться 18 грудня. Готують концерт волонтери з «Твори добро, Украина», а також event-агенція «Зонтик». (Якщо бажаєте поїхати разом з волонтерами, повідомте організаторів у телефонному режимі за 1 день, щоб все узгодити).

«Прогулянки від св. Миколая» - групи дітей (10 – 15 людей) з дитячих будинків Донецька разом з волонтерами 17-19 грудня відвідають кінотеатр «Мультиплекс», 3D - кінотеатр «Кинокульт», кінопалац «Звездочка», кінотеатр ім. Т. Г., ресторан швидкого харчування «McDonald’s», кафе «Cherry Pizza», Донецький міський цифровий планетарій, боулінг клуб «Чикаго», парк розваг «Городок».

Зараз йде активний пошук партнерів та волонетрів, а також встановлення корзин для пожертв (вже функціонує корзина для подарунків у ТЦ «Імперія меблів»).

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Art-Vertep 02 грудня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска