Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Донецьк / Презентація Креативного селища в рамках Donetsk Fashion Days

12 КВІТНЯ 18.20:18.50

на території Донбас Арени

Цього року у рамках освітніх заходів Donetsk Fashion Days відбудеться презентація Креативного селища

З 11 по 13 квітня на території стадіону Донбас Арена, Донецьк, пройдуть Donetsk Fashion Days – події, присвячені моді, дизайну та сучасному способу життя. Цього року у рамках освітніх заходів Donetsk Fashion Days відбудеться презентація Креативного селища – бізнес-простору для креативних індустрій, об’єднуючих виробництво, збут, крос-індустріальні проекти з вагомою творчою складовою. Це будуть дизайнерські підприємства, арт-майстерні та студії, крамниці та події, поєднані одним простором колишнього заводу ізоляційних матеріалів у Донецьку.

Менеджер Креативного селища Анна Агафонова розповість про світовий досвід развитку креативних індустрій та співтовариств, про нові засоби виробництва та управління бізнесом на прикладах дизайн-заводу ФЛАКОН, м. Москва, та креативного центру МОДУЛОР, м. Берлін. 

Презентація відбудеться 12 квітня, 18.20 – 18.50, на території Донбас Арени, за подтримки перших «жителів» Креативного селища: Олександра Манукьянса, IZOLAB, та Миколи Серезітінова, We Are Able.

Основні тези презентації або про що піде мова:

1. Світовий досвід розвитку креативних індустрій: пост-індустріальна епоха приносить індивідуалізований спосіб виробництва і новий спосіб управління економічними ресурсами. Дані: звіт ООН по прибутковості креативних індустрій у світі. Приклади: дизайн-завод ФЛАКОН, Москва; креативний центр МОДУЛОР, Берлін.

2. Аналоги в Україні. Креативна Село ІЗОЛЯЦІЯ і її перші «жителі»: дизайнерські підприємства, магазини, події.

Чекаємо усіх бажаючих та заповзятливих! 

Довідки за телефонами: 067 2254339, 093 9640000, 050 4720018

 

Про авторів

Платформа Kультурних Ініціатив Ізоляція

Додав ceny bab 12 квітня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска