Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Житомир / Вечір пам′яті Володимира Івасюка «Водограй»

04 БЕРЕЗНЯ 17:00

м. Житомир, Міський Палац Культури, вул. 1-го травня, 12/5

В 2008 р.Б. Національний Альянс, Конгрес Українських Націоналістів та Українська Партія, втомившись чекати «месію», що прийде на порятунок української культури, яка перебуває в розшматованому стані, розпочали культурно-мистецьку кампанію «Антиокупант».

Кампанія спрямована, як на відродження традиційної етнічної української культурної спадщини, так і на зміцнення позицій новітніх культурних і мистецьких доробок.

«Антиокупант» має на меті розбудити національну свідомість в кожному українцеві, що потрапив в полон дешевого, не змістовного західного, чи то східного попсового непотребу.

Плануємо систематично працювати над втіленням в життя різнопланових культурно-мистецьких заходів, починаючи від україномовних дискотек, закінчуючи проведенням масових пропагандивних фестивалів.

В рамках даної кампанії 4 березня 2008 р.Б. буде проведено вечір пам’яті Володимира Івасюка – легендарного українського поета і композитора, чиї твори такі як: «Червона рута», «Водограй», «Я піду в далекі гори», «Пісня буде поміж нас», та ще багато інших, стали поправу народними та ще й досі лунають зі сцени у виконанні відомих, не лише українських артистів.

На превеликий жаль сьогоденній молоді навряд чи щось нагадує ім’я В.Івасюка. Тому ми відчуваємо обов’язком для себе ознайомити житомирян з творчім і життєвим шляхом видатного українця. В програмі даного заходу передбачено виступ молодих українських музичних колективів, що впродовж цілого вечора будуть виконувати пісні Івасюка у своєму власному аранжуванні. Для участі у заході були запрошені найкращі житомирські гурти, і команди з Києва та Чернігова, а саме «Еклектика», «Дитячий Садок», «ReanimaсiЯ», «D.I.O», «Warp», «Человєкі», «Арматура-ДЖЕМ», «Lebens Raum», «Коньяк БЛО», Олена Горбачевська.

На нашу думку залучення, саме молодих гуртів сприятиме формуванню їхньої національної свідомості, що знайде відображення у подальшій творчості, що в свою чергу, схилить на свою сторону сучасну українську молодь.

 

Про авторів

Володимир Івасюк

Додав Art-Vertep 28 лютого 2008

Коментарi

03 жовтня 2008

Ви шо йоб геть подуріли там? 4 тисячі за 2 томи!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска