Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Запоріжжя / Фестиваль «Покрова на Хортиці»

13-15 ЖОВТНЯ

о.Хортиця

З 13 по 15 жовтня у колисці запорізького козацтва на славетній Хортиці відбудуться заходи Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці».

Протягом дійства відвідувачі побачать: всеукраїнські змагання «Лава на лаву» на кубок «Хортиці» в рамках ХV Міжнародного фестивалю бойових мистецтв «Спас», театралізоване видовище «Всі ми браття козацького роду». Крім того відбудеться презентація національно-культурних товариств «Національне подвір’я», майстер-класи з традиційних видів народної творчості (гончарство, ковальство, витинанка, лозоплетіння, вишивка, різьблення). Працюватиме містечко майстрів народного мистецтва «Запорізькі обереги» та торгівельне містечко «Козацька торгова слобода».

Свято пройде під лозунгом «Хортиця єднає Україну».Фестиваль має на меті об’єднати зусилля всіх небайдужих до програми відродження острова Хортиця як центру українського козацтва, пропагувати національні культурні традиції та досягнення, відкрити Україну для закордонних гостей та обміну культурним досвідом між країнами.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Sh.Ocean 12 жовтня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска