Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Запоріжжя / Виставка живопису Наталі Курій-Максимів «Пори року»

25 ЧЕРВНЯ - 16 ЛИПНЯ

Галерея классического искусства "Art L" (АртЕль) (ул. Сталеваров, 30)

Виставка живопису на склі львівської художниці Наталії Курій-Максимів.
Львівська художниця Наталя Курій-Максимів - майстер художнього розпису на склі, витонченої і водночас дуже складної техніки. Скло, за своєю природою, предмет холодний. Незважаючи на це, картини художниці випромінюють особливу теплоту і доброту. Вони наповнені духом сімейної гармонії, яка черпає свою силу в українських національних традиціях.
Народилася Наталія в 1987 році в місті Самбір Львівської області. Дитинство художниці пройшло в Карпатах у селі Верхнє-Висоцьке. Виховувала її бабуся. Вона відкрила внучці колорит бойківського побуту, навчила колядувати, розповідала стародавні легенди і перекази.
 
Образи для своїх картин Наталя черпає звідусіль. В даний час її надихають традиції рідного народу, його побут і звичаї. Багато робіт присвячено сім'ї, як першооснові, на якій тримається вся українська культура, а також святкової і весільної обрядовості.
Техніка малювання на склі приваблює молоду художницю тим, що в ній можна поєднати живопис з графікою і ще тому, що це давнє українське мистецтво, яке чудово відображає життя народу і передає його дух.
 
Роботи Наталії Курій наповнені радісним баченням світу, тонким гумором і оптимізмом.

 

Про авторів

Наталя Курій-Максимів

Додав nady 17 червня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска