Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ДахаБраха ДахаБраха Baby 2010 6,74 Mb
ДахаБраха Вальс (2009 р.) 14,09 Mb
ДахаБраха Тарілка (2007 р.) 3,19 Mb
ДахаБраха Конопля 3.26 Mb
ДахаБраха За дуби 5.09 Mb

Запоріжжя / Концерт гурту «ДахаБраха» з новим альбомом «Light»

23 ГРУДНЯ 19.00

Будинок культури ЗАЛК ( колишнiй ДК iм. Кiрова)
60-160 грн.

ДахаБраха – український квартет, що виконує українську народну музику із сучасним драйвом. Їх звучання поєднує в собі східноєвропейську чуттєвість та мелодійність з азійськими та африканськими ритмами.

Ансамбль ДахаБраха був організований у 2004 році в Київському Центрі Сучасного Мистецтва «ДАХ» авангардистським театральним режисером Владиславом Троїцьким, що залишило помітний слід на манері (або значно вплинуло на манеру)виконання музикантів – без сценічних ефектів їх шоу не відбувається ніколи. Експериментуючи з українським фольклором, вони привнесли в музику ритми індустріального світу, створивши яскравий, унікальний образ ДахаБраха, який неможливо ні з чим порівняти.

До складу групи входять: Ніна Гаренецька, Ірина Коваленко, Олена Цибульська та Марко Галаневич. Інструментальний ряд “ДахаБрахи” – гуцульський барабан, джамбе, дарбука, великий барабан, віолончель, дитячі гармошки, австралійське діджеріду, аккордеон, гармошка , тромбон, всілякі шумові інструменти (вітер, дощ...), індійські табла, бугай, будійський гонг …

ДахаБраха закохує у себе Європу – від Росії до Венеції. Почуй та побач те, чим ти можеш гордитися.

За шість років існування гурт зіграв більше 300 концертів та вистав, став учасником десятків міжнародних фестивалів в Україні, Росії, Грузії, Угорщині, Польщі, Франції, Великобританії, Фінляндії, Австрії, Німеччині, Італії, Словенії, Словаччині, Чехії, Нідерландах, Норвегії, Португалії, Китаї, Канаді, Австралії.

Гурт радий представити у Запорiжжi свій новий альбом – ДахаБраха Light, назва якого говорить сама за себе. Новий альбом для тих, хто любить по-гарячіше. Саунд-продюсером кружальця став відомий музикант та продюсер Юра Хусточка (Esthetic Education, Piss & Laugh). На відміну від попереднього диску «На межі», в ньому не занадто багато тривожних нот, на цей раз обійшлося без кривавих драм, навпаки, диск наскрізь пройнятий іронією. «ДахаБраха» не змінюючи свого музичного почерку, починає легко й невимушено, виробляти комічні піруети з використанням того, що напрацювали непосильним трудом американські співаки в жанрі «соул», і навіть новозеландські апологети стилю «драм енд бас». Без хіп-хопу теж не обійшлось, вірніше без його старовинного гуцульського відгалуження, яким варто вважати пісні-хроніки, відомі під назвою «співанки». Учасники гурту зробили крок вперед, для того щоб подивитись на власне минуле відсторонено. Здається, тепер вони змогли розслабитись та запрошують всіх до танцю, від якого дещо паморочиться в голові та пробиває на сміх.

 

Про авторів

ДахаБраха

Додав Sh.Ocean 09 грудня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска