Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Сестри Тельнюк Весна (2010 р.) 6,63 Mb
Сестри Тельнюк Досадонька (2005 р.) 6.03 Mb
Сестри Тельнюк Небо 4.15 Mb
Сестри Тельнюк Помаранчеве серце 3.64 Mb
Сестри Тельнюк Друзі (сл. Ст. Тельнюк) 4.11 Mb
Сестри Тельнюк Скрипка (сл. Ст. Тельнюк) 3.04 Mb

Запоріжжя / Концерт гурту "Тельнюк: Сестри" з програмою "Дорога зі скла"

26 ТРАВНЯ 18:00

ДК “Металургів (вул. 40 років Радянської України, 17)
50 грн

Творча група “Своєрідне Коло” запрошує запоріжців на презентацію новой програми проекту “ТЕЛЬНЮК: Сестри”, яка вже підкорила слухачів Києва, Львову, Одеси… В травні чекаємо на Сестер у Запоріжжі!

26 травня, 18-00, ДК “Металургів”, вхід 50 грн

Від директору проекту “ТЕЛЬНЮК: Сестри”, Назара Стригуна, про нову програму:

«Дорога зі скла» (музика Лесі Тельнюк, вірші Оксани Забужко) – це музика надії, передана новою українською унікальною вокальною школою з відтінками драматизму, ліризму, інтимності та мелодекламації. Це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою.

Вірші Оксани Забужко, сучасної видатної української поетеси – є тією потужною силою, якої потребують усі покоління українців і не тільки. Вона, Оксана Забужко, робить Україну впізнаною у світі, розшифровує і передає коди наших предків, їхні голосіння. Забужко – це прорив у літературний Світ. Після випаленої «совком» землі – її голос це потужний паросток сили і надії в сучасній літературній мові.

Сестри Тельнюк (заслужені артистки України та лауреати премії імені Василя Стуса) така ж могутня сила в сучасній музичній культурі. Сестри разом з Оксаною – без перебільшення два величні явища, що об’єдналися у поетично-музичний елітний проект під назвою «Дорога зі скла».

Аналогій проекту немає не лише в Україні, але й у Світі. В даному випадку можна сміливо заявити про ексклюзивність та унікальність проекту. Супровід, що складається лише з трьох віолончелей – вишукане тло, на якому інтонації, тексти , що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення.

«Дорога зі скла» – музика для зачаття нового здорового українського покоління. У ній закладені інтелектуальні та героїчні коди наших предків: сила, любов, здоров’я, віра, незламність.

«Дорога зі скла» – це не етно, це не фолк, це не рок!

Це – ОЧИЩЕННЯ КРОВІ.

Це – «TRANSFUSIONS: Sisters»!

 

Про авторів

Сестри Тельнюк

Додав Chyzh 01 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска