Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Івано-Франківськ / Фестиваль "Торба з Горба" в Івано-Франківську

28 ЧЕРВНЯ

Культурно-мистецький центр «Є». (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31)
Кількість запрошень обмежена. Для власників оригінальних стародавніх торб – сюрприз!

Фестиваль приурочений Дню молоді.

Основний акцент дійства буде зосереджений на відновленні традиційних народних ремесел в поєднанні з давніми забавами та етнічною музикою на сучасний рок-лад.

Фестиваль відбуватиметься на першому (арт-клуб «Гармидер») та четвертому поверхах Культурно-мистецького центру «Є», що на вул. Незалежності, 31.

У програмі фестивалю «Торба з горба» – майстер-класи з етнічних ремесел, виставки ексклюзивних виробів та конкурси-забави з цікавими призами. Під час фестивалю буде організовано «Селянський стіл».

Музична програма дійства втішить найвибагливіших глядачів – тут буде і рок з елементами етно, і вар’ят-панк, і хіп-хоп з чумацьким драм-н-басом! Протягом чотирьох годин стіни арт-клубу «Гармидер» здригатимуться від драйву гуртів «КораЛЛі» та «Цвіт Кульбаби» з Івано-Франківська, а також гостей: «Етно-XL» (м.Рівне) і «Йорий Клоц» (м.Львів).

Запрошення на фестиваль можна отримати в Культурно-мистецькому центрі «Є». (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31). Кількість запрошень обмежена. Для власників оригінальних стародавніх торб – сюрприз!

Зв’язок з організаторами фестивалю: тел. 095-422-922-7

 

Про авторів

Фестиваль Торба з горба , , Рок-Вар'ятЕ Кораллі

Додав ceny bab 20 червня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска