Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Івано-Франківськ / «Черемош-фест 2013»

11-12 ТРАВНЯ

Івано-Франківська обл., Верховинський район, Криворівня

11-12 травня в Криворівні - фестиваль горянської та туристичної культури. Черемош знаменний для горян, туристів, митців, формує з усіх небайдужих всеохоплююче Ми. Це Ми - живі сторінки набутків, ілюстрація цілісності єднання протилежностей.

Музична складова фестивалю ретельно відібрана і представлена музичними колективами, в творчість яких органічно вплетений народний мелос, передусім – карпатський.

11 травня ввечері відбудуться виступи колективів, що використовують у своїй творчості потужний саунд - «КораЛЛі», «Рура», «Пан Пупець»,«Перкалаба» (Івано-Франківськ), «Дримба да Дзиґа» (Київ).

Наступного вечора, 12 травня - виступ колективів, що виконують свою музику ближче до автентичного, акустичного звучання - «Гуцули» (Верховина), «Фолькнери» (Київ), «Гич Оркестр» та «LBB» (Львів).

В рамках фестивалю відбудеться рекорд найчисленнішого в країні дримбання на гуцульських дримбах. Всі охочі матимуть змогу придбати гуцульську дримбу, один із символів фестивалю, і долучитися до встановлення рекорду. Дримба – один із найпростіших, найочевидніших музичних інструментів. Тим не менше, гра на ньому потребує вміння та навичок, що вимагає тренування від 5 хвилин до безмежності. В культурах різних народів цей музичний інструмент варіює в різних назвах та формах. Встановленням рекорду буде утворено Ланцюг Дримбарів, символічне єднання музичних резонацій з хвилями-вібраціями Чорного Черемошу - і продовжуватиметься протягом двох днів фестивалю.

На фестивалі відбуватимуться лекції, присвячені збереженню природи та культури Карпатського реґіону, де гості зможуть дізнатися більше про край, в якому вони перебувають. У межах фестивалю гості матимуть змогу набутися, навчитися, опанувати, доторкнутися, покуштувати, пустити в себе карпатський простір.

Захід відбудеться під егідою славного Товариства Лева та за сприяння Всесвітнього Фонду Природи.

З організаційних питань (участі, партнерства) завжди можна звернутись
за телефоном +3067 3397638 або електронною поштою tini.gard@gmail.com

 

Про авторів

Черемош фест , Гурт Zapaska , Пан Пупец , Гич Оркестр , Перкалаба

Додав nady 10 травня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска